Arkadaslar bugun bu kartı aldım,pc ye taktım driverini yükledm ama aygıt yöneticisinde kartı göremiyorum driver sorunsuz yükleniyo gösteriyo progdvb programını açarken ise bazı hataler veriyo DVDBS Card is not found or drivers are not installed correctly ve ardındn 2.hata Aygıt başlatılamadı diyor.Bu kartı kullanan arkadaslar varsa dört gözle yardımlarınızı bekliyorum.. işletim sistemim windows 7 ultimate 64 bit
INCA IT-DG23 Tv kartı sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
bu ekran kartlarının genel sorunu aslında aldığın kartın drıverı sistemine uygun mu yani belki o drıver xp için yazılmıştır kart eski olduğunda drıver eski olduğunda sorun yaşanır sitesinden en güncel drıverı bulup yüklemelisin tabi bir çok ekran kartı üreten firmada olduğu gibi ummarım sitesinde drıveri vardır kartın
yanılmış olarak link veriyorum
Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 05 Aralık 2009 21:06
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
İlginiz için saoluni Vista sürücü bulunamadı diyor :S
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
İlginiz için saoluni Vista sürücü bulunamadı diyor :evet haklsınız verdiğim linkten açılan sayfada da vista yok benim bahsettiğim konuda bu aslında bu tv kartı drıver meselesi sorunlu bir konu eğer ürünü yeni aldınızsa aldığınız yerden destek alın yoksa bu işin içinden çıkmak zor olabilir çünkü tv kartlarında aynı sisteminden atıyorum 32 bit vistadan 64 bite geçince bile direver sorunu oluyor googleden biraz baktım ama sizin kartla ilgili vista drıver konusu pek gözükmüyor fakat belki diğer forum üyesi arkadaşlar birşeyler bulabilir ler ama dediğim en iyisi kartla ilgili aldığınız yerden destek almak en doğrusu eğer vista drıverı yoksada bence kartı iade edinizSon Düzenleme: ECHELON_ ~ 05 Aralık 2009 21:18