İnceleme: Diablo 3 neler vaat ediyor?

CHIP Online
02-07-2008, 17:04   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Level'dan CHIP Online'cılar için çok özel bir oyun incelemesi: Diablo 3 neler vaat ediyor?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ince ... at-ediyor_7591.html

Resimlerle: Blizzard Diablo III için çalışıyor

28 Haziran...Sıcak bir gün...Güçte bir dalgalanma hissettim, sanki milyonlarca insan çığlık atmıştı!

Blizzard sonunda Paris'te bombayı patlattı! Starcraft 2'den sonra Diablo 3'ün yapım halinde olduğunu dünyaya duyurdu. Önce klasik bir gitar ile Tristram'ın meşhur tema müziği çalındı, ardından enfes bir parça giriş videosu ve oyun içi görüntüler gösterilerek oyun tanıtıldı...

Msn kenarı yazıları birden değişmeye başladı, ekran ardı ardına pencerelerle doluyordu, bu bir virüs değildi, Diablo 3 açıklanmıştı!!! Dil bilgisi kuralları alt üst oldu: Hobareeey, helehovv, asdfşh!!! Listedeki oyuncuların hepsi histeri geçiriyordu, ben de ne dediğimi bilmez bir şekilde bu güruha kapılmış akıyordum. Aynı anda gülüyor, ağlıyor ve çığlıklar atıyorduk. Evet deliydik ve hiç utanmıyorduk, peki marjinal miydik? Hayır, bunun için çok kalabalıktık. Dünya çapında milyonlarca insan bu Diablo 1 ve 2'nin hastasıydı. Diablo 3 ile bu sıkıcı dünya hayatına biraz daha tad katılacaktı. Yapacak sayısız şey içerisinde canı hiç bir şey yapmak istemeyen, sıkılan, bunalan insanların monoton ve sıcak cehennemini bir kar fırtınası, geçici ama özlenen serinliğe kavuşturacaktı.

Herkesin sorduğu soru şuydu: Abi ne zaman çıkacak? Cevap belliydi: ''Valla havalar serinleyince hatta soğuyunca filan çıksa süper olur çünkü bu PC denen mendebur alet yaz sıcağında nasıl çatlıyor, nasıl yavaşlıyor anlatamam...''

Tüm konu: İnceleme: Diablo 3 neler vaat ediyor?

İzleyin: Diablo III

Resimlerle: Blizzard Diablo III için çalışıyor

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Diablo serisini oynadınız mı? Deneyimlerinizi diğer CHIP Online ziyaretçileri ile paylaşın.

Mehmetkz61
02-07-2008, 19:30   |  #2  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
53 mesaj

Diablo 1 ve 2 yi oynadım.Diablo 2 yi bitirdim.Gerçekten güzel bir oyundu.Diablo 3'ün ise daha güzel olmasını bekliyorum.Videolarını izlediğim kadarıyla gerçekten güzel olacağa benziyor...

07BENER07
03-07-2008, 10:40   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

oynamazmıyız süperrr bir oyun :))

uguruygur
04-07-2008, 17:12   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

Diablo 2'ye tekrar başladım. Zaten yılda bir başlayıp bırakıyorum. Haberlerden sonra bir daha başladım. Barbarian tam istediğim gibi olmuş. Zaten blizzard diablo 2'ye yeni ek paket yapıp satışa başlasa onunla bile rekorlar kırar.

Diablo ayrı bir dünyadır. Bağımlılık sözcüğünün tam karşılığıdır...