İnci Sözlük Hesapları

srhtatilkan
08-03-2016, 17:31   |  #1  
srhtatilkan avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2016

Herkese merhaba arkadaşlar,

Bilindiği üzere sözlükler üzerinden günde yüzlerce konu tartışılıyor binlerce içerik paylaşılıyor. Sözlüklerde yazar hesabı olan kişiler her zaman bir kaç adım daha öndedir. Gerek kendi kişisel görüşlerini kitlelere ulaştırıp gerekse kendi reklamlarını ücretsiz bir şekilde yapmaları bakımından bir avantaj sahibi konumundadırlar.

Özellikle kendi kişisel websiteniz var ise ve bundan para kazanmak istiyorsanız bu konuda sözlükler vazgeçilmez ilk tercihler dendir.

Yada bir ürünü satmak mı istiyorsunuz yine sözlükler sizin en büyük yardımcınızdır.

Çalıştığınız firmaların reklamlarını yaparak da bu konuda firmanıza destek olabilirsiniz.

Elimde 3-4-5-6-7. nesil inci sözlük hesapları mevcuttur. Almak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler. Hesap satın alan arkadaşlara yukarıda bahsettiğim reklam desteği ücretsiz bir şekilde en ince ayrıntısına kadar anlatılacaktır. Soru ve sorunlarınızla ilgilenilecektir.

Öncelikle bu nesil farkı nedir ondan bahsedelim kısaca.

Sözlüklerde özellikle 1 2 3. nesil hesaba sahip olmak bir bakıma abilik imkanı sunacaktır size. Nesil seviyeniz ne kadar düşükse sizin itibarınız diğerlerinin gözündeki yeriniz daha da artacaktır. Buna göre hesap almanızı tavsiye ederim.

Fiyatlara gelecek olursak;
3. Nesil Hesaplar: 35 tl
4. Nesil Hesaplar: 25 TL
5. Nesil Hesaplar: 20 TL
6. Nesil Hesaplar: 15 TL
7. Nesil Hesaplar: 10 TL

Sormak istediğiniz soruları özel mesajla ya da konu altından sorabilirsiniz. Toplu alımlarda indirim yapabiliriz. İyi günler...

İLETİŞİM İÇİN:
srhtatilkan@gmail.com