Merhaba... Ben Eylül Ayına Kadar yaklaşık torrentlerde 800-900 kb hız alıyordum ama simd en fazla 350 TTnet 8Mbit Net Limitsiz Paket Kullanıyorum Nasıl Düzelte Bilirim?
İndirme Hızımda Büyük Düşüş
Tt'yi arayıp ne diyeceksiniz :) Ben abidik sitelerden torrent şeyleri çekiyorum tam sürüm, oyun film felan. Şimdi normalde saatte 2 film 3 oyun 5 bölüm de dizi çekerken, ancak 2 film indirebiliyorum. Naptınız internetime :P
Bence torrenti bırakıp, bilindik ve hızlı adreslerden dosya çekmeyi deneyin; mesela jdownloader ya da idm ile birkaç koldan. Onların da hızı düşükse o zaman arayın ttneti. Ama onlarda hız canavar gibiyse, kendi kendinizi crackçı korsancı diye ttnete şikayet etmeyin kanımca. Artık hiçbirşeye güvenim kalmadı şahsen. Yarın birgün şu tarihte torrent çekiyorum demişsiniz, ahanda bunlar da çektiğiniz dosyalar. Gelin bakalım şu okkalı cezayı bir ödeyin yoksa yallah hapse demezler mi, valla derler mi derler, nolacağı hiç belli değil durumların ;)
Adil Kullanımı Bende Biliyorum Ama 15 GB i Bir Ayda Geçersen O ay sadece düşüyormuş not abidik gubidik sitelerden cekmiyorum.Boslukcum Ben Torrenti Örnek Olarak Verdim Normal İnternetimde Yavaşladı Video Yüklemeleri Normal İndirmeler Hatta Ve Hatta Bir Resim Açıcam Önce Pixel Gelio 10 sn sonra düzeliyor