Arkadaşlar eskiden İstanbul-Beşiktaşta oturuyorudum. Torrent ile indirme hızım 900 - 950 kb idi. Küçükçekmeceye taşındım ve torrent indirme hızım 450 kb ye düştü. Neyse herhalde altyapıdan kaynaklanan bir şey dedim. Fakat son bir hafta içinde 100 kbnin altına düştü. Şuan indirme hızı 30 - 90 kb arası. Bunun bir çözümü yok mu çok sinir bozucu bir şey (bu arada sadece torrent değil başka bir dosya indirirkende en fazla çıktığı rakam 400 kb)
NOT: Speedtest ile hızımı test ettiğimde indirme hızı 0.98 mb yani normal olması gereken hız...
İndirme Hızında İnanılmaz Düşüş
ttnet ile hiç sorun yaşamadım. Pek sanmıyorum ttnet ile alakalı olacağını ama ne yapmam lazım şuan ?
geçmiş olsun adil kullanım kotanı aşmışsın. Yapabileceğin tek şey...
http://www.dusukhizahayir.com/ gir siteye destek ol...
BENDEDE ÖYLE ŞU TTNETE SALDIRI OLDUĞUNDAN SONRA KİMİ KİMSENİN YÜKSELTİ KİMİ KİŞİNİN AZALDI 8 MBPS LİK ADAMDA 10 MBPS GÖNDERİYOR BENDE ADİL KULLANIMI AŞMADIM AMA HIZIM 0.84 MBPS OLDU ARADIM BİŞEY YAPAMAYIZ GELECEK AY DÜZELİCEKTİR DEDİLER
beyler bunu çözdüler akk ye aşmak için modemden mtu ayarları ile oynayacaksıunız biri bu yolu buldu ama henüz gizlidir herkese açıklayamyız mtu ayarlarını değiştirerek download hızınızı eski hale getirebilirsiniz.
- Neden adil kullanım uygulanmaktadır?
TTNET sitesindeki açıklama...
Bence çok saçma bir uygulama o kadar para veriyorum sözde sınırsız
fatura iki gün oldu kesileli hızım hala artmadı aybaşındamı artçak acaba hız.ülkemizde en sevmediğim nefret ettiğim şirket türktelekom ttnet.acaba bizim burda yazdıklarımızı görmüyormu bunlar hiç kimse memnun değil hala anlamıyorlar mı,ama normaldir anlamamaları nede olsa arap kökenli firma.
fatura iki gün oldu kesileli hızım hala artmadı aybaşındamı artçak acaba hız.ülkemizde en sevmediğim nefret ettiğim şirket türktelekom ttnet.acaba bizim burda yazdıklarımızı görmüyormu bunlar hiç kimse memnun değil hala anlamıyorlar mı,ama normaldir anlamamaları nede olsa arap kökenli firma.TTNET in sitesinde aybaşında hızın eski hale döneceği belirtilmiş. Herhalde yarın eski haline döner yani İnşaallah...
Aynen bende de düzeldi fakat ayın sonlarına doğru yine düşecek ne anlamı kaldı? Ayrıca bir sorum daha var yeni konu açmaya gerek yok:
Küçükçekmeye taşınınca neden hızım 410 kb ye düştü? Tahmin ettiğim gibi altyapı mı?
kardeş ew tlf kullanıyosan tlf sipriıntırdan önce bagladıysan ondan dolayıda inanılmaz düşüş oluyo basıma geldi ..