slm herkese sizden bir yardım istiyorum bilgisayarımın indirme hızını nasıl yükseltirim yardımcı olursanız sevinirim
indirme hızını yükseltme
tarifeniz 1 mbps ise saniyede 128 kilobayt hızı geçemezsiniz geçseniz de sürekli olmaz bikaç saniye içinde tekrar eski haline döner
128 kilobayt hızı da bağlantı kusursuzsa görebilirsiniz
internet hızını sadece iss arttırabilir... programla filan artmaz...internet hızı İnterent servis sağlayıcısıyla daha hızlı hale getirilebilir.ancak Yan uygulamlarla
İnternet hızınızı %100 veya %105 daha hızlı kullanmanızı sağlar.
Yan uygulamlar % 95 lik net kullanım oranındaki % 5 kırımı Artırabilmekte Hatta dönütü artırarak Modem vasıtasıyla %2 ile % 10 arasında hız sağlamaktadır.
Bundan başka bişi değil.
Alt not:
DSL Dolumu Yapmayı Biliyorsanız İnternet hızınız VPN sistemine Bağlanır ve Bir Vekil aracılığıyla Uploadınız Hızlanır Bu durumda Modeminizin Dayanma gücü ile İndirm Hızınız %100 olarak İşleme alınır. örnek:
16 mbt de
1.400 mb yerine
2 mb aktarımı sağlayabilirsiniz.
Teknik bilgiler için Modemin bu tür desteğini verip vermediğini ve bulabiliyorsanız Modeminiz FTP şifresini ve benzeri bazı ince dataylarını bilmeniz gerekir.
servis sağlayıcınızı arayın..en iyisi ttnetten sorunu çözün yani kökünden 8mbps e kadar internet bağlantımın sadece 1.7 mbps kullanıyordum arayıp çok düşük hızda olduğunu söyleyince 2 dk da 5 mbps ye çıktı hatta belki daha fazlasınıda yapabilirler lütfen hız ölçüm testi uygulayıp hızınız düşük ise kesinlikle başvurun.sorununuz ordan olabilir..