Arkadaşlar bildiğiniz güzel ingilizce çeviri varmı türkçe kullanım
İngilizce çeviri
neyi çevireceksin. "merhaba, nasılsın, benim adım xxx" gibi basit şeyleri çevirecek birşey arıyorsan o programlar işe yarayabilir. bunun haricinde ben hiçbir programın çeviri yapabileceğine inanmıyorum, eğer insan gibi düşünemiyorsa. o yüzden güvenmeyin o programlara. assassin's creed'de animus ortaçağda kudüs'te konuşulan dilleri günümüz ingilizcesine çeviriyormuş ama bazı problemler var diyor desmond. kız da eski ingilizceye çevirecek şekilde ayarlasaydık anlamazdın gibi birşey söylüyor. ama bu bir oyun tabi hadd-i zatında:D
simka çeviri veya sametran kullanın
buradan çeviriler yapabilirisn
Yine de güvenmeyin tercüme hizmeti google'a ait diye. genel durumu değiştirmez. mesela bi deneyin isterseniz:)
war doesn't determine who is right, only who is left. Bertrand Russel.
Ben ceviriyom coğunda ya ingilizce anlamak daha kolay bi ceviriyolar ben var gitmek ordan gelmek kafayı yarmak sonra otobüse binmek felan iyyyy :D
Is there someone who is calling me ? If you'd like to make translation English to Turkish or converse of that. Please make contact me as soon as you can. Google Translate pretty good translator too however as long as you'll translate to English to German/ English to French or English to Portuguese.
PS: Yes I'm that guy ;)
Sokaktaki ite bile hoşt dersin gider sokaktaki it kadar olamıyomusun evladım sen ? :) ama şöle bişi var ingiliz it lerinin genleri bi değişik calısıyodu bi araştırmadan kalmış aklımda :)) ingiliz peder beye selamımı ilet ....
Basit cümle şekillerini çeviren yazılımlar var, evet. Fakat hiçbir yazılım mecazi anlamı, sembolleri ve kinayeleri asla çeviremez. Profesyonel bir çeviri düşünüyorsan yazılım kullanmak hata olur çünkü diller arasındaki farklılıkları çeviremez hiçbir yazılım. En basit hali ile google trans ile başlayabilirsin.
Konu açılalı 3-4 sene olmus adam öldümü yaşıyomu o bile belli değil :D