çok zor durumdayım bu iş okulda kalma meselesi perşembe günü ingilizceden yazılım var 7.sınıf öğrencisiyim
ingilizce derslerini dinlemedğim için fazla birşey bilmiyorum bana konuları özet şekilde analtacak ve kafama sokacak biri varmı acil ne olur
ayrıca netür sorular çıkar yardım allah rızası için
ingilizce ustaları lütfen bakın
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Wallahi kitabın tozlanmış olabilir kitabın içini açıp biz temizle....Sorun dewam ederse söle...
tamam ya yavaş yavaş öğrenmeye başlıyom o kadarda zor değilmiş
nası bi istektir, hadi ders sitesi istesen tamam da dersi istiosun direk sen...
xssingilizce derslerini dinlemedğim için fazla birşey bilmiyorumBurası hakikatten yorumsuz...
ya ne yapalım bence ingilizce dersi olması çok saçma öğrenmek isteyem kursa gitsin bize niye bu cezayı çektirmesinler
xssya ne yapalım bence ingilizce dersi olması çok saçma öğrenmek isteyem kursa gitsin bize niye bu cezayı ç
İnsanın diğer milletlerle iletişim kurabilmesi için yabancı bir lisanı öğrenmesi şart. Ana dilin gibi bilmen şart değil, ama bir tane öğrenmek şart. !Okulun bitince kafanı duvarlara çok vurursun emin ol... Bu ceza değil eğitim.
samet1986Katılıyorum...xssya ne yapalım bence ingilizce dersi olması çok saçma öğrenmek isteyem kursa gitsin bize niye bu cezayı ç
İnsanın diğer milletlerle iletişim kurabilmesi için yabancı bir lisanı öğrenmesi şart. Ana dilin gibi bilmen şart değil, ama bir tane öğrenmek şart. !Okulun bitince kafanı duvarlara çok vurursun emin ol... Bu ceza değil eğitim.
xssya ne yapalım bence ingilizce dersi olması çok saçma öğrenmek isteyem kursa gitsin bize niye bu cezayı çböyle bi fikrin varsa senin gelecekten umudunu kes bile bence, tamam herkes istedigini düsünür kendi hayatıdır ama bu cok geri bi düsünce...
elazigliO kadarda acımasız olma. Her ne kadar "xss" yanlışta düşünse doğruları öğretmek lazım... O daha henüz genç...xssya ne yapalım bence ingilizce dersi olması çok saçma öğrenmek isteyem kursa gitsin bize niye bu cezayı çböyle bi fikrin varsa senin gelecekten umudunu kes bile bence, tamam herkes istedigini düsünür kendi hayatıdır ama bu cok geri bi düsünce...
ya şimdi ben hiç ingilizce bilmiyorum okulumu okuudum öğretmen oldum ee ne oldu
hayatımmı gitti öğrenmiyecem ingilizceyi NO ENGLİSH YES TÜRKHİŞ
Bence cok saçma düşünüyorsun. daha da cevap yazılacak bır konu degıl. Otur aç kitabını What is your name-den başla...Anca öğrenirsin
kimse sana ingilizce öğretmeni ol demiyor .zaten bu kafayla olamazsın ama ingilizceye düşman olman yanlış. sevmek ayrı bir şeydir bilmek ayrı. büyüyünce adam gibi iş bulmak istiyorsan bir yabancı dilin olacak .yokben amelelik yaparım dersen o senin bileceğin iş.
xssya şimdi ben hiç ingilizce bilmiyorum okulumu okuudum öğretmen oldum ee ne olduBoyle düşünen insan oldukça sırtlarına semeri bol bol vurup yürü deh derler.Ülkemizin ameleye ihtiyacı da var öyle değilmi? Al bak hazır bir tane
hayatımmı gitti öğrenmiyecem ingilizceyi NO ENGLİSH YES TÜRKHİŞSon Düzenleme: Borga-x ~ 02 Nisan 2008 17:01
"öğrenmiycem" diyerek bence ne kendini yor ne de bizi çünkü istemesende o sınavdan geçer not alacak kadar öğreneceksin. Ama yinede ben bunu bu saatten sonra öğrenmem diyosan artık seneye öğrenirsin napalım. bide ilginçtir öğrenmemeyi kafaya koymuşsun ama bana yardım edin diye konu açmışsın.
İngilizceyi öğrenmek istemiyorsun ama bilgisayar terimlerinin çoğu ingilizce programlar ingilizce nasıl çözmeyi düşünüyorsun ...
En güzel yöntem geç kalmadan çalışmaya başla. ingilizce bu oyuna gelmez yani!!!
bir dostkimse sana ingilizce öğretmeni ol demiyor .zaten bu kafayla olamazsın ama ingilizceye düşman olman yanlış. sevmek ayrı bir şeydir bilmek ayrı. büyüyünce adam gibi iş bulmak istiyorsan bir yabancı dilin olacak .yokben amelelik yaparım dersen o senin bileceğin iş.ne biçim konuşuyorsun sen ya kim demiş amele olacam benim hedefim türkçe öğretmeni olmak anladınmı canım.... silly ......... umarım bu kelimenin anlamını sözlükten bulursun
Son Düzenleme: xss ~ 03 Nisan 2008 15:58
yavrucuğum o kelime yi çok mu aradın sözlükten canımı sıkma git işine. ağzımı bozdurma şimdi akşam akşam. daha 7. sınıf ingilizcenisinden bi halt anlamıyorsun türkçe öğretmeni olmaktan bahsediyorsun sen önce ingilizce sınavını geçte sonra
oks 'de öss 'de görürüm seni.