[URL=http://img215.imageshack.us/i/adszqk.png/][/URL]
bu benim anakartımın kendi özelliği over clock yapmak istedim ve uyarı oalrak bunu gösterdi tam olarak ne dediğini anlata bilirmisniz
ingilizcesi olan arkadaşlar yardım edebilirmi
Bişeyler anladım ama bana güvenme:) Evete bastıktan sonra sistem 2-3 kere yeniden başlatılıp sistemin ne kadar arttırılabilceğine bakılcakmış (tuning oluyo bu (: ) Sonra gereğinde overlock yapcakmış vb...
google çeviriden bakmalısın uğraşamıcam şimdi :)
eyw kardeşim saol yardımın için ama daha da aydınlata bilecek arkadaşlarım varsa gene yardımlarını bekliyorum hemençevir diye bir site var ama nekadar sağlıklı olur güvenemiyorum
1- Başlata (evetten bahsediyor herhalde) bastıktan sonra sistem performans ayarlamasına başlayacak ve bilgisayarı 2 veya 3 kere yeniden başlatacak.Lütfen çalışma ayarlama (tuning) sırasında sistemi manuel olarak çalıştırmayın veya yeniden başlatmayın.
2- Oto ayarlama sistemi yüklü aygıtlar üzerinde performans değişiklikleri yapacak.
3- Oto ayarlama fonksiyonu sistem ayarlarını overclock edecek.Yeni donanımlar veya ileri düzey soğutma sistemleri tavsiye edilir.
4- Yapılan oto ayarlamalar sistem biosuna kaydedilecek ve bir sonraki yeniden başlatmada devreye girecektir.
(Bu oto ayarlama yazdığım yerleri bi nevi modifiye olarakta okuyabilirsin.Google translate falan yok kendi çevirim Kolay gelsin)