İnşaat
iyi bi çalışma olmuş. ama grafiklere biraz daha çalışmanız lazım.
üzerinde fazla uğraşmadığımız bir demo bu, zaman buldukça uğraşacağız
iyi olur. çünkü grafikler suan için rezalet görünüyor.
Öncelikle cesaretinizden dolayı sizi tebrik ediyorum.Bayağı uğraştığınız belli.Bana göre içinize sinmeyen bir çalışma olsa, bizlerlede paylaşmazdınız zaten.Bende gözüme çarpan birkaç şeyi paylaşayımki geliştirmenize yardımı dokunsun.
10dk civarı kurcaladım oyunu.Grafiklerle ilgili tek bir şey bile söylemem doğru olmaz bence..
İlk gözüme çarpan şey, materyallerin eksikliği oldu.Yani inşaat sektörünü iyi araştırıp daha çok malzeme ekleyebilirsiniz.
İkinci olarak oyundaki amaç ne? Yani binayı yapıyoruz, iyi hoş ama ya sonra ? Bilmediğim bir yönü mü var yoksa oyunun ?
Bence en büyük eksiklikler bunlar.Amacımız yok ve 8-9 malzeme kullanmak ancak 15 dk oyalıyor.
Birde sesleri kesinlikle geliştirmelisiniz.
Bilmiyorum nası edilir yapılır ama oyunun ilk dakikalarına bir kısıtlama getirebilirsiniz.Yani oyuncuyua "kardeşim hele bir önce duvar örmeyi güzelce yap sonra ben sana neler getircem kullanman için" diyebilirsiniz.Yani bir nevi level sistemi koyabilirsiniz.
Daha aklıma birçok şey geliyor ama "bi dur yahu vur dedik öldürdün" demeyin diye susuyorum
Ellerinize sağlık.En azından denemiş olduk.Gelişmiş sürümlerinizi merakla bekliyorum.Kolay gelsin.
oyun için çok tesekkür ederim indirip arsivime kattım
ikinci haritayı oynayan varmı?
eğer oynamadınız ise oyunun kurulu klasöründe kayit klasöründe sav dosyalarınızı text editorde açarak
4 ve 7 satırları 2 yaparak yada kayıtlı oyundan
gökhan çelik isimi seçerek oyunu 2. bölümü oynayabilirsiniz.