Instagram - Reels Tab Kaldırma

mhmmtkrts
04-04-2024, 11:03   |  #1  
mhmmtkrts avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2024

Merhaba

Instagram uygulamasını sadece fotoğraf yüklemek ve arkadaşlarımın story ve postlarını görüntülemek için kullanıyorum.

Belki aramızda benim gibi eli sürekli reels tabına giden ve bütün vaktini farkında olmadan reels tabında geçiren kişiler vardır.

Benim merak ettiğim; 3. Parti veya orijinal Instagram uygulamasında bu reels tabını tamamen kaldırabiliyor muyuz veya o tabı silebiliyor muyuz?

İnternette araştırdığımda Instagram'ın eski versiyonlarını yükleyebileceğimizi belirtmişler fakat bu durumda da diğer birçok özellik kullanıma kapalı oluyor.

Kullandığım cihaz Samsung S21 FE

Konuyla ilgili bilgisi olan kullanıcıların desteğini rica ederim

seto__
04-04-2024, 14:37   |  #2  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Instagram geliştiricileri o tabı kaldırıp yeni bir sürüm yayınlamadığı sürece kalkmaz. Dediğin gibi eski sürümlerde de reels tabının yanı sıra pek çok özellik yok. Üçüncü parti uygulamaların da Instagram'ın build'ını değiştirebileceğini hiç samıyorum. Böyle bir şey yapacak uygulama olsa da zaten telefona kurulması güvenlik açısından sakıncalı olurdu.

Bu tab'ı kapatacak bi uygulama olmasa da uygulamalarda geçirdiğiniz zamanı kısıtlayamaya yardımcı olacak ''screen time' uygulamaları kullanabilirsiniz. Google Apps'ten screen time diye aratırsan pek çok uygulama var, beğendiğini deneyebilirsin.