İnt.Bağlantı

HPQ-User
27-08-2008, 17:10   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Yeniden mi? sormuş:
Formattan sonra bazı oyunlarım ve programlarım çalışmıyor.Örn;Pes4'te (The game is not properly installed)diye bir hatayla karşılaşıyorum.İnternet bağlantımı nasıl kurabilirim...? Giremiyorum...!

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Microsoft XP Pentium 4_2.8

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

Mehmet-
27-08-2008, 17:16   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Sanırım siz farklı hdd bölümüne formattan önce yüklenmiş oyun ve programları açmaya çalışıyorsunuz. Her oyun ve program bu şekilde çalışmaz. Uzantılarla alakalı bir durum. Eğer tıkladığın zaman hata alıyorsan oyunu veya programı tekrar kurman gerek.
İnternete ise ethernet sürücünüzün driverlerini yükleyerek bağlanabilirsiniz. Büyük ihtimal driver problemi var. Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler/donanım/aygıt yöneticisinden ağ bağlantılarını tıklayın. Sarı renkte uyarı varsa söyleyin driver konusunda yardımcı olmaya devam edelim...

deadly_saw000
27-08-2008, 17:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
487 mesaj
14081408
Sanırım siz farklı hdd bölümüne formattan önce yüklenmiş oyun ve programları açmaya çalışıyorsunuz. Her oyun ve program bu şekilde çalışmaz. Uzantılarla alakalı bir durum. Eğer tıkladığın zaman hata alıyorsan oyunu veya programı tekrar kurman gerek.
İnternete ise ethernet sürücünüzün driverlerini yükleyerek bağlanabilirsiniz. Büyük ihtimal driver problemi var. Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler/donanım/aygıt yöneticisinden ağ bağlantılarını tıklayın. Sarı renkte uyarı varsa söyleyin driver konusunda yardımcı olmaya devam edelim...
ewt kardeş.ethernet kartını tanıtmamışsındır bence de...

inNteAcoME
27-08-2008, 17:39   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
677 mesaj

ethernet kartınımı yaktın laayn! bazen bozuk oluyo kendi kendine ip alıyo(kelin güvey oluyo) zuhah