İntel amd yi yerle edecek bir işlemci yaptı
Dediğim gibi msjımı bu sayfayada taşıyorum arkada kaldı
"Normal karşılayın bir ara bende 17 yaşında bir halt edip Amd'ci olduk kanki sayesinde o vakit bu vakit Amd iyidir cart curt diye yırtındım. O zamandan beri bilişimle ilgili yaptığım iki şeyden çok memnunum: Biri bir forumdan kovulmak digeri de Intel'e geçmek oldu
Mazur görün o yüzden "
Rekabet üst kurulu denen zımbırtı buna izin vermez zaten AMD olmasa PowerPC olur yada başka birşey :)
Aslında MAC kullananlar bilir PowerMAC'leri son kullanıcıya yeniden sunulsa çok süper olur :)
Kullanmadan genel bilgilere göre bakanlar AMD diyor. 8 çekirdek görüp ayakta alkışlayanlar olur
Arkadaş engelleyin böleleri uraşmayın...
Bunlar zaman kaybı
Neden kfr kullanıyorsun ?susak demek küfürse söyleyin ben gideyim :D bide küfürbaz demezmi neremle güleyim karar veremedim :DASD:ASD:ASD
Zormu geliyor adam gibi düşündüğünü söylemek zormu geliyor 5 dakika delikanlı gibi hareket etmek ?
Konudaki diğer kardeşler bundan sonra forumda kfredenlerle ilgilenmeyiniz aksine şikayet edin bunları yola getirecez...
Kimse kimsenin babasının oğlu değil anası babası terbiye etmemiş biz kahrını çekemeyiz..
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]adam server işlemcisiyle masaüstü pc işlemcisini karşılaştırıyor az bile söyledim
40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim misali :DDHocam boşver hiç uğraşma..dogukans yaşın kaç harbiden çok merak ettim veya ilk kezmi xenon işlemci görüyorsun veya
Bu da konuyu 7 sayfaya uzatanlara;
Server işlemci pentium bile olsa klasik pentiumlar gibi çalışmaz.Çünkü mimarileri aynı, komut kümeleri farklıdır.Yani xenon işlemciyi i7 yadsa herhangi bi masaüstü işlemci ile karşılaştırılamaz.Komut kümeleri farklıdır.Xenon ancak amd opteron ile karşılaştırılabilinir...Kim kimin ne alacağına karışamaz.Benim işimi amd işlemci görecekse amd tabanı bir sistem toplarım.Amdnin performansı yetmiyorsa intel tabanlı bir sistem toplarım kimse karışamaz.
susak demek küfürse söyleyin ben gideyim :D bide küfürbaz demezmi neremle güleyim karar veremedim :DASD:ASD:ASDAdam konu başında sölemiş xenonlar hakkında bilgim yok diyeadam server işlemcisiyle masaüstü pc işlemcisini karşılaştırıyor az bile sö
sizin göreviniz bilemeyene öğretmek olmalı dalga geçmek değil...
Birde istedin yerinle gülebilirsin sana serbest (anlayana)Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 26 Mayıs 2012 17:24
Hocam boşver hiç uğraşma..Bu sözümde konuyu baştan aşağıya okumayıp son sayfayı yarım yamalak okuyup yorum yapanlara...
Bu da konuyu 7 sayfaya uzatanlara;
Server işlemci pentium bile olsa klasik pentiumlar gibi çalışmaz.Çünkü mimarileri aynı, komut kümeleri farklıdır.Yani xenon işlemciyi i7 yadsa herhangi bi masaüstü işlemci ile karşılaştırılamaz.Komut kümeleri farklıdır.Xenon ancak amd opteron ile karşılaştırılabilinir...Kim kimin ne alacağına karışamaz.Benim işimi amd işlemci görecekse amd tabanı bir sistem toplarım.Amdnin performansı yetmiyorsa intel tabanlı bir sistem toplarım kimse karışamaz.
Konuyu baştan okuyun arkadaş bi mesajında Xenon ları ilk defa duydum diyor...
Milleti azarlamayın bilmeyene öğretinki saygı kazanın...
Arkadaşa zaten xenonların nasıl bir işlemci olduu diğer arkadaşlar tarafından anlatılmış konu çoktan bitti yani adamın üzerine gitmeyin boşyere...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 26 Mayıs 2012 17:20
Yav arkadaşlar ; xeon işlemcinin karşılığı amd tarafında ; opteron işlemcilerdir....3 veya 4. sayfada böyle bir anlatım mevcut bu konunun uzaması son sayfaları okuyupta yorum yapanların postları tarafından buraya gelmiştirElma ile armutu karıştırmayın... Opteron işlemcilerde fena değildir...
Kimse xenon ların naısl bir işlemci oldunu anasının karnında örenmiyor biliyorsan usulünce anlat..Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 26 Mayıs 2012 17:23
halogonga bu cevap sanaXenon'u alacak para ne gezer onda 8 binlira o işlemci arkadaşım salla ya uzatma sende şu konuyu artık
tak bakalım xenonu eğer uçmassan gel ismime tükür
8 bin lira bir işlemciye vermek akıllı bir iş değildir...
5 bin liraya arabalar mevcut
Sana son mesajı m şu konuyu artık uzatma mesaj yazma gel buraya eğlen bişeylerde öğrenmiş olursun
Bu forumda bi kaç kişiye yanıt verdinmi kendini nimetten sanıp artistlik yapıyor
Bunlarla uraşıpta kaybedeceğin zamanı git şeyinle oynada kaybet daha iyidir..
Buyur..
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... _t221962_wp335.html
Bunlarda okuma yazmayı öğrensinler burda....
Geçen bi tanesi kfr ediyor heryere dedim uraşmayın susar o aynen dedim gibi oldu kemik atmazsan susarlar...
Konu
Not FoundSon Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 26 Mayıs 2012 17:34
3 veya 4. sayfada böyle bir anlatım mevcut bu konunun uzaması son sayfaları okuyupta yorum yapanların postları tarafından buraya gelmiştirhaklısın kesko kardeş haklısın ben sadece intelcileri (bende sunucu işlemcisi olduğunu bilmiyordum)
Kimse xenon ların naısl bir işlemci oldunu anasının karnında örenmiyor biliyorsan usulünce anlat..
bilgilendirmek istiyordum ama intel vs amd başladı
bu arada amd ile intel ortaktır çünkü bakın bakalım toplama bilgisayarlarından ne çıkıyor
bazen işlemciye intel ekran kartına ati(amdnin süper bir ürünüdür bir intelci olarak söylüyorum bunu) öneriyorlar nesela bir bilgisayarda core2 duo gördüm ve ekran kartı ati hd6850
niye kavga çıkarıyoruz(amacım intel vs amd kavgası değildi)
haklısın kesko kardeş haklısın ben sadece intelcileri (bende sunucu işlemcisi olduğunu bilmiyordum)Sallla dedim konuya gel uraşma...
bilgilendirmek istiyordum ama intel vs amd başladı
bu arada amd ile intel ortaktır çünkü bakın bakalım toplama bilgisayarlarından ne çıkıyor
bazen işlemciye intel ekran kartına ati(amdnin süper bir ürünüdür bir intelci olarak söylüyorum bunu) öneriyorlar nesela bir bilgisayarda core2 duo gördüm ve ekran kartı ati hd6850
niye kavga çıkarıyoruz(amacım intel vs amd kavgası değildi)
Bilmedin için dalga geçenleride engelle gitsin ne hali varsa görsün...
Sana ne açtığı konu nede yazdığı mesaj görünür...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 26 Mayıs 2012 17:37
Xenon'u alacak para ne gezer onda 8 binlira o işlemci arkadaşım salla ya uzatma sende şu konuyu artıkiki kere haklısın kardeş konuyu açtım ama ne göreyim kavga bu forumda intel ve amdnin sözü geçerse kavga var
8 bin lira bir işlemciye vermek akıllı bir iş değildir...
5 bin liraya arabalar mevcut
Sana son mesajı m şu konuyu artık uzatma mesaj yazma gel buraya eğlen bişeylerde öğrenmiş olursun
Bu forumda bi kaç kişiye yanıt verdinmi kendini nimetten sanıp artistlik yapıyor
Bunlarla uraşıpta kaybedeceğin zamanı git şeyinle oynada kaybet daha iyidir..
Buyur..
https://www.chip.com.tr/forum/yam ... _t221962_wp335.html
Bunlarda okuma yazmayı öğrensinler burda....
Geçen bi tanesi kfr ediyor heryere dedim uraşmayın susar o aynen dedim gibi oldu kemik atmazsan susarlar...
Konu
Not Found