İntel amd yi yerle edecek bir işlemci yaptı
Xenon işlemcilerin çoğu zaten amd'yi geride bırakıyor
XENON' işlemciler sunucu işlemcisi geçen bi tane sorayım dedim sorduğuma soracağıma pişman oldun
xeon E7 ailesinden bir işlemci idi
10 çekirdek
30 MB önbelleğe sahip
fiyatıda 8 bin lira idi
AMD Xenon larla yarışamaz..
Paylaşımın için teşekkürler
2500k ve i7 serileri bile geçerken Xeon fark atar.
kesko abinin dediği gibi sunucu işlemcisi yani oyun oynama amaçlı değil ama neden oynanmasın?
Tabi o işlemciye verecek 8 Bin TL'en varsa.
Ve 3 bine bile iyi bir sistem dizilirken, her oyununu iyi bir monitör ile ultrada oynarken bu işlemciye 8 Bin TL verme lüksün varsa.
Düzenleme: Anlatım bozukluğu, yazım hatası.
Xenon işlemcilerin çoğu zaten amd'yi geride bırakıyorAMD bitecek ve teşekkürler
XENON' işlemciler sunucu işlemcisi geçen bi tane sorayım dedim sorduğuma soracağıma pişman oldun
xeon E7 ailesinden bir işlemci idi
10 çekirdek
30 MB önbelleğe sahip
fiyatıda 8 bin lira idi
AMD Xenon larla yarışamaz..
Paylaşımın için teşekkü
AMD bitmez merak etme. Ve bu işlemci ev kullanıcıları tarafından pek terci edilmez.
Ben de başlığı görünce IVY Bridge sandım :))
Dostum fiyatına bak da öyle biter de.
Zaten İ5 ve 7 serisi ile baya fark koydu araya İntel fakat Xeon işlemcileri ile fark pek açılmaz.
Kaç kişinin evinde Xeon var?
TTnet gibi yıllardır yoluyor bizi son zamanlarda bir kaç adım atmaya çalışıyor umarım memleketin her yerine fiber döşenir de tekrar TTnet saygıyı hakeder ama şu adil kullanım kotası kalkmadıktan sonra benden TTnete onay yok...
XENON larda oyun oynar grafik işi yapar en iyi şekilde
Yalnız amd biterse piyasa İNTEL'e kalır rakip olmadan rekabette olamaz
AMD'nin bitmesi intel'e avantaj sağlar buda hiç iyi oolmaz..
intel her şekilde amdyi geçecek buda ikili kapak olsunLen ben ne diyom sen gibiler her gün doluşmak zorunda mı bu foruma yaa.
1.bir intelci 150.ci mesajını yazıyor (saçma ama kapak)
2.intel amdyi geç
Zaten piyasada İntel önde ama Xeon işlemciler sayesinde değil İ serisinde beklenen performansı verdiği için.Senin ki kapaksa bu ne ?
Zaten hemen lafı çevir zoruna gidince.
Kesko abi de Battousai vs Kenshin abi de bu konuda sor bakalım ben AMD Fanboyu muyum diye?
Senin lafına uyuz oldum ben Xeon işlemci ile nasıl geçsin? Fiyatı en az 5 Bin TL zeki insan.
Ama İvy Bridge ile fark atacak desen buna doğru derim
Xeon işlemcilerin önceliği oyun değildir! Fiyatından dolayı yoksa iyi bir işlemci.
Gelmişsin burada Xeon işlemci ile AMD'yi yerle bir edecek diyorsun. Fiyatı zaten yakar adamı o işlemcilerin.
10 Bin TL bütçesi olan biri varsa kesin alır ama o bütçeye sahip insan yüzdesi de %1 bile yoktur emin ol.
Ama İvy Bridge ile rahat rahat geçer ki zaten hep İntel öndeydi.
Zaten hemen lafı çevir zoruna gidince.bırak boşver tartışmanın gereği yok bu günlerde herkes ya yanlış anlıyor yada içip içip buraya gelip yorum yapıyor
Kesko abi de Battousai vs Kenshin abi de bu konuda sor bakalım ben AMD Fanboyu muyum diye?Senin lafına uyuz oldum ben Xeon işlemci ile nasıl geçsin? Fiyatı en az 5 Bin TL zeki insan.
Xeon işlemcilerin önceliği oyun değildir! Fiyatından dolayı yoksa iyi bir işlemci.konuyu açan arkadaş intel zaten şuanda i7 serisi ile amd nin en yüksek işlemcisi olan fx8 den daha yüksek performans veriyor
Zaten hemen lafı çevir zoruna gidince.ben sana AMD fanboyu demedim bu bir
Kesko abi de Battousai vs Kenshin abi de bu konuda sor bakalım ben AMD Fanboyu muyum diye?Senin lafına uyuz oldum ben Xeon işlemci ile nasıl geçsin? Fiyatı en az 5 Bin TL zeki insan.
Xeon işlemcilerin önceliği oyun değildir! Fiyatından dolayı yoksa iyi bir işlemci.
2.cisi ise amd biterse amd fanboylarıyla sataşmayız dedim
3.üncüsü bu fanboy ne ddemek oluyor?
Adam Xeon işlemcileri 500 TL falan mı sandı ki ne dersin ?
ya da ilk defa duydu
Fanboy bir şeye aşırı hayranlık duyan gibi bir şey. Mesela Nike takıntılı insanlar vardır. Pahalı da olsa Nike alır.
ilk defaHeh böyle de canımı ye.Ama gelip de burada olur olmaz şeyler deme kimseye. Fiyatından dolayı çok çok yüksek bütçeli kişiler ev amaçlı kullanır bu işlemcileri. Genelde server ve iş istasyonlarında kullanılır.
Ve İntel zaten İvy Bridge ile de farkı bayağı açtı merak etme.
Düzenleme: Anlatım bozukluğu ve yazım hatası.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (185653) ~ 17 Mayıs 2012 18:08