intel bios yüklemesi

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
12-01-2007, 00:11   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
40 mesaj

intel chipsetli bir anakartın biosu nu nasıl güncellerim

egemengiga
12-01-2007, 00:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

intel chipset ile guncellemenin alakasi yok. sen anakartin marka ve modelini belirt. BIOS markasina gore degisir.

Banned
12-01-2007, 00:34   |  #3  
OP Banlandı
40 mesaj

ben intel chipsetli anakartı kastetmiştim neyse yaa: i865 pe muhtemelan gigabyte ok deneyimli üye

make-believe
12-01-2007, 00:51   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj
sagolayn
ben intel chipsetli anakartı kastetmiştim neyse yaa: i865 pe muhtemelan gigabyte ok deneyimli ü
Dalga geçer gibi yardım istersen bir daha sana kimse yardım etmez, yalnız kalırsın. Forumda kendini bilen hiç kimse (buna ben de dahil) her şeyi çok iyi bildiğini idda etmiyor zaten. Bilgisayar gibi her gün değişen bir alanda bu zaten çok zor.

cell-o
12-01-2007, 10:33   |  #5  
Yıllanmış Üye
843 mesaj

http://drivers.softpedia.com/get ... ility-B611241.shtml buradan programı indir.windows altından bios güncelleyebilirsiniz.

kolay gelsin.

root1907
12-01-2007, 11:38   |  #6  
root1907 avatarı
Yıllanmış Üye
231 mesaj

bios güncellemek riskli bir iştir bu işi çok dikkatlı yapman lazım ufak bir hatanda biosun gider ve tekrar tüklemek içinde bayağı bir uğraşırsın, istediğin bios driverini www.driverzone.com isimli sitede bulabilirsin burda bios driver i bir exe dosyası olarak gelir bu exe dosyasının içine dostan girersin ve çalıştır dersin ve exeyi açar exenin içinde gereken ayarlamaları seçtikten sonra yüklersin ama dediğim gibi dikar etmen lazım kolay gelsin.

Banned
12-01-2007, 12:40   |  #7  
OP Banlandı
40 mesaj
make-believe
sagolayn
ben intel chipsetli anakartı kastetmiştim neyse yaa: i865 pe muhtemelan gigabyte ok deneyimli ü
Dalga geçer gibi yardım istersen bir daha sana kimse yardım etmez, yalnız kalırsın. Forumda kendini bilen hiç kimse (buna ben de dahil) her şeyi çok iyi bildiğini idda etmiyor zaten. Bilgisayar gibi her gün değişen bir alanda bu zaten çok zor.
sen ne diosun lan sana kim kemik attı

CU_GS7
12-01-2007, 12:59   |  #8  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
sagolayn
make-believe
sagolayn
sen ne diosun lan sana kim kemik attı
Böyle seviyesiz kişilerle muhattap olmaya gerek yok..
Bu tarzdaki arkadaşlara cevap yazanları da anlamıyorum..
make-believe abim ne dediyse yerinde ve doğru söylemiş her zamanki gibi..

make-believe
12-01-2007, 16:23   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,836 mesaj

Teşekkür ederim sevgili CU_GS7 bu duyarlılığından dolayı. Evet doğru söylüyorsun, bu derece, düzeysiz bile denemeyecek kadar seviye yoksunu şahısları nazikçe de olsa uyarmak hiç kar etmiyor.Bunların forumu kirletmesine çok üzülüyorum.

Son Düzenleme: make-believe ~ 12 Ocak 2007 20:42
Banned
12-01-2007, 20:43   |  #10  
OP Banlandı
40 mesaj

haaaaadddiiiii amaaaaaaaa.... seni gidi ilkokul ortaokul lise ve üniversite okumaya fırsatı olmayan arkdşım, neyi uyarıyosun sen yaaaa, ne uyardın, ne yaptın, yada yapmaya çalışıon,sen kimsin, nooldu, rahatlık mı battı,ne yani kendini böyle bi yargıç havasına sokmuşsun, demek seviyeyi sen mi belirlicen,nasıl olucak o iş, konuyla alakan bile olmadan karışıon,cevabını alıyon,sonrada bi de utanmadan sefil yaratık dion bumu senin seviyen, senden varya cacık olmaz

egemengiga
13-01-2007, 00:18   |  #11  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj
sagolayn
intel chipsetli bir anakartın biosu nu nasıl gü
en basta BIOS guncelleme sorusu bu sekilde sorulmaz. bu yuzden marka ve modelini sordum. sadece gigabyte, asus, msi demen yeterli degil. atiyorum: "MSI K8N NEO4 Platinum" gibi bir cevap vermen gerekirdi. kendi bilgisayarini tanimadan nasil guncelleme yapacaksin? ya da biz nasil yaptiracagiz?

bu arada forumda birilerine satasmak da kurallara aykiridir. ben sana baska bir konuda linkler vermistim ama konu silinmi galiba, oralarda kurallar yok pek:

(hersey serbest, ABD den beter)

bu konu da buyuk ihtimal kilitlenir.

ufuks
13-01-2007, 00:48   |  #12  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
sagolayn
haaaaadddiiiii amaaaaaaaa.... seni gidi ilkokul ortaokul lise ve üniversite okumaya fırsatı olmayan arkdşım, neyi uyarıyosun sen yaaaa, ne uyardın, ne yaptın, yada yapmaya çalışıon,sen kimsin, nooldu, rahatlık mı battı,ne yani kendini böyle bi yargıç havasına sokmuşsun, demek seviyeyi sen mi belirlicen,nasıl olucak o iş, konuyla alakan bile olmadan karışıon,cevabını alıyon,sonrada bi de utanmadan sefil yaratık dion bumu senin seviyen, senden varya cacık
Olm kaşınma sana cvp veren make-believe cok sevdigim bir abim.Sana haddini bildirmis.Az bile demis.Sana yardim etmeye calisan insanlara saygin olsun.Belli ki kendine yok.Terbiyesizlik yaparsan forumda yalniz kalirsin.

samet1986
13-01-2007, 01:17   |  #13  
Yıllanmış Üye
944 mesaj
sagolayn
haaaaadddiiiii amaaaaaaaa.... seni gidi ilkokul ortaokul lise ve üniversite okumaya fırsatı olmayan arkdşım,
Laf attığın insan forumun en yardım severlerindendir.. Laflarına dikkat et ! Sen ne okudunda bi tarafın kalktı ?

sagolayn
neyi uyarıyosun sen yaaaa, ne uyardın, ne yaptın, yada yapmaya çalışıon,sen kimsin, nooldu, rahatlık mı battı,
Sana ne battıda saçmalıyon ?  

sagolayn
ne yani kendini böyle bi yargıç havasına sokmuşsun, demek seviyeyi sen mi belirlicen,nasıl olucak o iş, konuyla alakan bile olmadan karışıon,cevabını alıyon,sonrada bi de utanmadan sefil yaratık dion bumu senin seviyen,
Seviyeni sen zaten kendin belli ettin gözüm.  Sefil yaratık demişse eline sağlık.. Hatta bende diyeyim ; sefil yaratık..

Çünkü sen bunu hakediyorsun.

sagolayn
senden varya cacık
Biz senin gibi cacıkları içeriz , hatta sindiriririz bile !

Adam gibi yardım isteyeceksen iste, ona göre muamele yapalım.

Banned
13-01-2007, 09:07   |  #14  
OP Banlandı
40 mesaj

yardım eden eder etmeyen etmez bu kadar basit kendini katip sanan ve yeni üyelere ders vermeye çalışan 2 3 kişiyi deil bütün forumu karşıma alırım

Son Düzenleme: sagolayn ~ 13 Ocak 2007 09:12
CU_GS7
13-01-2007, 10:26   |  #15  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
sagolayn
yardım eden eder etmeyen etmez bu kadar basit kendini katip sanan ve yeni üyelere ders vermeye çalışan 2 3 kişiyi deil bütün forumu karşıma alırı
Hoşuna gidiyor kendisinin,bilerek ve inadına çocukça davranıyor..Ben diyorum..:))

ufuks
13-01-2007, 12:58   |  #16  
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
sagolayn
yardım eden eder etmeyen etmez bu kadar basit kendini katip sanan ve yeni üyelere ders vermeye çalışan 2 3 kişiyi deil bütün forumu karşıma alırı
Karşına al bütün forumu.O zaman yardım eden cok bulursun emin ol.Hatayı anlayıp özür dilemen yeterli olurdu.Ama...

egemengiga
13-01-2007, 14:22   |  #17  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

burasi BBG evine dondu. sadece bir forum bu. bir devlet degil. cevap yazmayin artik uzatmayin konuyu. neden hala kilitlenmiyorsa...

Banned
13-01-2007, 14:42   |  #18  
OP Banlandı
40 mesaj

anladım ki bu forumda şöyle bi 7-8 kişi birbirinin yamağı olmuş durumda hiç önemli deil yardım eden ediyo zaten cell-o ve diyer arkadaş a teşekkür ediyorum diyerleride benim açtıım konulara girip canımı sıkmasın kendinizi ne sanıyosununz 500 küsür mesaj atan adam mı oluyo herkes işine baksın yeni üyelere de küçümser tavırla yaklaşmayın

ufuks
13-01-2007, 14:53   |  #19  
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
sagolayn
anladım ki bu forumda şöyle bi 7-8 kişi birbirinin yamağı olmuş durumda hiç önemli deil yardım eden ediyo zaten cell-o ve diyer arkadaş a teşekkür ediyorum diyerleride benim açtıım konulara girip canımı sıkmasın kendinizi ne sanıyosununz 500 küsür mesaj atan adam mı oluyo herkes işine baksın yeni üyelere de küçümser tavırla yaklaşmayı
Keske bir sürü yeni uye gelse bir sürü ornegi var adam gibi adam.Hepsi birbirinden iyi ama sen kof cıktın be olm.Keske biraz insan olsaydın.

egemengiga
13-01-2007, 14:54   |  #20  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

benim yazdiklarimi dikkatli okudun mu? seni kucumsedim mi? marka ve modelini ogrenmek gerektigini yazdim. bu kucumsemek mi oluyor? junior, kalk git kumda oyna...

make-believe
13-01-2007, 15:05   |  #21  
Yıllanmış Üye
1,836 mesaj

Seni hiç kimse küçümsemedi. Sadece insanlara soru soruş şeklinden dolayı sana asla hakaret içermeyen nazik bir uyarı yapıldı. Sen ne cevap verdin: 'Sen kimsin lan, sana kim kemik attı??' Evet sen böyle cevap verdin. forumdaki bu güzel insanlar dünkü insanlar değil. Öncelikle arkadaşlarımız kendini bilen insanlar. Senin gibi hatasında hala ısrar eden kişiler değiller. Yeri geldiğinde arkadaşım kırdım sa özür dilerim diyecek olgunluğa da sahipler. Ama sen kötü söz ve davranışlarının hala arkasında durmaya inatla devam ediyorsun.