arkadaşlar şu günlerde forumda çok soru sorup çok göze batıyorum ama bi sorum daha olucak:) intel dualcore e5700 almayı düşünüyyom ıkına sıkına 150 tl para biriktirdim (malum öğrenci parası:))gta ıv gibi oyunlar hariç nvdia gt440la nasıl bir performans verir? oyunları 1280 1024te mediumda 40-50 fps oynatırsa şükür ?gta ıv gibi oyunlar gerekmez o yüzden bunu seçtim başkada param yok nolur bi söleyin?
intel e5700 alıcam ama?
şimdiki işlemci dualcore e2140 1.8ghz
Aralarında baya fark var e5700 3.00ghz işlemci sendeki e2140 günümüzün şartlarına göre yeterli bir işlemci değil yerinde olsam e5700 yerine başka işlemci alırdım mesela:
AMD Athlon II X3 460 AM3 3.4GHz 1.5MB Cache 45nm İşlemci alırdım 200 lira civarında ama anakartla uyum sağlar mı o konuda bilgim yok.
ewt teknoloji abi benim sistemi biliyor benim anakart intel keşke amd olsa amd ucuz ve güzel mallar var anakart işlemci ekrankartına para yetiştiremem sadece işlemci ekran kartı deiştirebiliyom
Valla hangi parçaya uyar hiç bilgim yok "glscgn" diye bir arkadaş var forumda olursa o sana yardımcı olur bu işlerden iyi anlar.Benim tavsiyem 2.el intel işlemci bulabilirsen ucuza kapatabilirsin, biliyorsundur intel'in işlemcileri biraz tuzludur.
arkadaşım işlemci idare eder ama yanına mutlaka ram öneririm. ddr2 dir büyük ihtimalle senin ki, 2 gb daha alıp takviye yaparsan iyi olur
ekran kartın fena değil anakartını marka ve modelini yazarsan veya anakartının bir link ini verirsen bakalım hangi işlemcilerle uyumlu ona göre elindeki işlemciyi satıp sana güzel bir işlemci önerelim bu arada kaç gb ram var sistemde onuda belirtirsen iyi olur