Selam arkadaşlar. bu on board ekran kartı windows 7 destekliyormu acaba ? gpu-z programından baktım directx support 9.0c olarak gözüküyor .. video ve film izlerken sorun çıkartırmı win 7 gecsem ? bana bu kart hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
intel core 2 duo T5470 1.6 Ghz
3 gb ddr2 800 Mhz ram
250 gb sata II hdd
15.6 Wide Screen LCD
intel gma x3100 ( 384 MB)
İntel GMA X3100 ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu Kartla iLgiLi GerekLi BiLgi Burada...> http://www.notebookcheck.net/Int ... r-X3100.2176.0.html
Açıklamalar İngiLizce iSe Google Ceviriden Türkçe Yapıp BakaBiLirSin..
İntel GMA X3100 iLe Vista kuLLanan Arkadaşlar Gördüm. Windows 7!De kuLLanılabiLir. Çünkü AERO Özelliği Mevcut O Kartta . Codec YükLü PC!De KoLayLıkLa izliyebiLirsin Video ve FilmLeri
O kart sevenin gereksinimi bir sekilde karsilar ama oyun performansi olarak düsük olur sadece.
Zaten sis ve intelin kartlari oyundan ziyada normal kullanim icin yeterli olucak absit kartlardir
Aynı kart bence mevcut aero'yu destekliyor dx 11 yüklü video veya film izlerken sorunda çıkartmaz.
Yalnız oyun oynarsanız sıkıntı yaratır.
Eğer Youtube'de izLediğim Video'da Hiç Bir Montaj Yoksa COD 4 Oynandıgını İzLedim :) Aynı Bu Kart (GMA X3100) 3 GB Ram ve Windows vista Home Pre. iLe ama On Board Karttan Yüksek AA Ayarları OLan OyunLarı Oynamak Yinede SaçmaLık :) Ztn Bu Kart OPEN GL TeknoLojisini KuLLanıyor
Yanlış yazdım sonra farkına wardım bu kartla oyun oynanılmaz.Düşük ve paylaşımlı ekran kartı.
intel Dual Core 1.6 Ghz
2Gb ram
120Gb Hdd
x3100 ekran kartı.
windows 7 yükseltme danışmanı nı indir sistemin win 7 destek bilgisini veren bir program.gma 3100 win 7de aero yu destekliyor.
Geçen hafta günlük işler için arkadaşa topladığım bilgisayarda gigabyte G31m anakart üzerinde de bulunan gma 3100 ile windows7 rahatlıkla çalıştı oyun oynamak için değil ama diğer işler için yeterli 300 tl bile harcamadan kasayı toparladım. :d