Intel HD integrated Graphics Driver.

Fuksya
24-06-2011, 01:34   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Selam arkadaşlar,

Intel HD Graphics ekran kartına sahibim sorunum şu;

Bir programı çalıştırdığımda "old graphic driver detected please update your drivers" hatası alıyorum program açılıyor fakat grafikleri kötü gözüküyor başka bilgisayarda aynı programı denedim onda nVidia GeForce 8400m GS ekran kartı var ve onda çok iyi gösteriyor ve hatada çıkmıyor.  dxdiag dan ekran kartımın özellikleri:

Bir yerde bu hatanın Intel HD integrated graphics sürücüsü yüklenerek onarılabileceğini görmüştüm ve heryeri aramama rağmen bu sürücüyü bulamadım umarım problemimi açıklayabilmişimdir. Yardım edebilirseniz sevinirim teşekkürler.

Erşah
24-06-2011, 07:47   |  #2  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj

Sizde anakart sürücü CD'si yok mu ? Onun içinde olmalı. Zaten otomatik yüklenirler genelde.Bi de şötle bir durum var.Windows update'i açın.Ardından "güncelleştirmeleri denetele" seçeneğine tıklayın.Tıkladıktan sonra "yeni güncellemeler bulundu" bölümündeki yazıya tıklayın.Bulunan güncellemeler size gösterilecek.Burada HD Graphics ile ilgili bir şey görürseniz tik koyun ya da benzeri bir şey varsa tik koyun ve yükleyin.  Bu arada bilgisayarınızdan aldığınız ekran alıntısıa göre görüntünüzde hiçbir sorun yok.Gayet canlı...

Fuksya
24-06-2011, 13:27   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
17 mesaj

Teşekkürler