OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
346 mesaj
Haber çok sevindirici ama ütrkiye piyasalarına ne zaman yansır ve sonuçta benim işimede yaramıcak ne yzık ki :( parasızlık
KaptanosHaber çok sevindirici ama ütrkiye piyasalarına ne zaman yansır ve sonuçta benim işimede yaramıcak ne yzık ki :( parasızlıBunu kesinlikle öğrenmek lazım
AdampasasiBunu kesinlikle öğrenmek lazı1 ay gibi eldeki stoklar bitince güncel fiyattan satışa başlanır.
34 tane işlemciden 10 tanesinde indirime gidilmiş..bunlardan en belirgin olanı quad core 9650 işlemciye %40 indirim yapılmış.diğer kalan işlemcilerin indirimleri %16-24 arasında..intelin en cok tutulan ve en iyi işlemci serisi olan c2d e8xxx serisindeki hiç bir işlemcide indirime gidilmemiş..sadece e7400 %15 inmiş..uyanık intel..tutulan ve iyi işlemcileri indirmemiş,satılmayanlarda indirime gitmiş gibi :=)
megaloman34 tane işlemciden 10 tanesinde indirime gidilmiş..bunlardan en belirgin olanı quad core 9650 işlemciye %40 indirim yapılmış.diğer kalan işlemcilerin indirimleri %16-24 arasında..intelin en cok tutulan ve en iyi işlemci serisi olan c2d e8xxx serisindeki hiç bir işlemcide indirime gidilmemiş..sadece e7400 %15 inmiş..uyanık intel..tutulan ve iyi işlemcileri indirmemiş,satılmayanlarda indirime gitmiş gibi :=)Yapma yaw.Ben C2D E8xxx serisi indirimlerini bekliyordum
beyler peki e8500 yerine qxxxx serisi tercih edilir mi oyun için?Aynı fiyata inenlerden...
FoReSTsbeyler peki e8500 yerine qxxxx serisi tercih edilir mi oyun için?Aynı fiyata inenlerden...Tadından yenmez valla Parası olan kaçırmasın bu fırsatı derim bir 9650 alıp koysun kenara
ben hiç öyle düşünmüyorum işte.oyunlarda çift çekirdek,özelliklede e8xxx serisi işlemciler daha iyi
megalomanben hiç öyle düşünmüyorum işte.oyunlarda çift çekirdek,özelliklede e8xxx serisi işlemciler daha