bir internet cafe için en uygun ve ekonomik konfigrasyonu seçmekte zorlanan bu arkadaşınız ayrıca amd mi intel mi ikilemiyle karşıkarşıya yardımlarınızı bekliyor ii geceler diliorum
ha bide şimdiden teşkür ediyorum
:)
bir internet cafe için en uygun ve ekonomik konfigrasyonu seçmekte zorlanan bu arkadaşınız ayrıca amd mi intel mi ikilemiyle karşıkarşıya yardımlarınızı bekliyor ii geceler diliorum
ha bide şimdiden teşkür ediyorum
:)
amd al eniyisi cafe için sonuçta işin içinde oyunda var.intel pek okadarda eski parlaklığını koruyamadı butip konularda amd al kafan rahat olsun.
slm, bence de amd al. hangi amacla ne olursa olsun amd al. amd piyasaya ciktigindan beri hic bu kadar iyi olmamisti. gecen yillara baktigimizda intel hep ondeydi. Cunku amd bir cok donanimi taniyamiyordu. amd anakartlar yuksek performansli chipler uretemiyordu. ama simdi durum degisti. ozellikle amd 64 bit islemciler piyasayi kirip gecirdi.
neden amd64?
en guzel olaylardan birisi isi probleminin ortadan kalkmis olmasi. intel in yuksek hizlara ulasan islemcilerinde ise bu sorun devam etmekte. amd nin overclock potansiyali yuksektir.
amd cok daha az guc tuketir.
intele gore oyunlarda daha cok performans saglar.
cool&quiet sayesinde sessiz calisir.
ben iki ay once soyle bir sistem topladim ve cok memnunum:
AMD 64 3000+ (Venice) 512K 1800Mhz
MSI K8N NEO4 Platinum(nForce 4 Ultra)
Kingston DDR400 512Mb RAM
ASUS 6600 PCIe 256Mb 300/500
120GB Samsung SATA (HD120IJ) 3GB/s
17" Samsung 793DF flat
Colorsit ATX-G8015C (Pegasus 480watt Power Supply)
ASUS 5232AX CDRW 52x32x52x
Aver Media 203 TV
Loopcomm ADSL modem(1usb,1lan)
cafe icin dusunuyorsan anakarti, ekran karti ve hdd yi biraz daha ekonomik secersin...
bende AMD kullanıyorum hem ucuz hemde 2yıldır sorun çıkarmadı
Athlon64 2800+
Asus K8N
Bellek
Twinmos 2x256MB DDR 400
Hard Disk
60GB Samsung SATA (7200 rpm + 8 MB tampon bellek)
Ekran Kartı
Winfast 6600 PCIe/AGP 8X
Aopen H600-B05
Monitör
17" Samsung 797DF
Disket Sürücü
Klavye+Fare
700$
Kesinlikle AMD , AMD cok iyi bir fiyat-performans oranı ile karsımızda ,ozellikle AMD64 alınır ben de onu kullanıyorum tek kelimeyle (su an icin) muhtesem.
oyun içinse amd bir numara
gerisi yalan
amd sahip olduğu 3dnow komut istemcisi ile
baştan öne geçiyor...