Merhaba. Aradaki Fiyat Farkına Anlam Veremiyorum. Üstelik FSB hızı AMD nin İNtel'e göre neredeyse 2 Katından Fazla . Bana Sorarsanız O/C ye Olan Yakınlıgı Ve rahatlıgı acısından kesinlikle İnteL Derim. Ama BU fiyat Performansına anlam Veremiyorum. LÜtfen İnceleyin. Buyrun.!
http://www.gold.com.tr/compare1/ ... 64174&urunid2=64177
intel q9550 VS amd phenom II 955
amd daha iyidir. chip in işlemci rehberinde de amd 955 daha iyi yazıyor.
Karıştırdınız galiba orda 955 yok ki:)
oradaki 9950,
İntel Q9550 açık ara daha iyidir
955'in fiyatı bu
http://www.gold.com.tr/urunozely ... ACK-EDT.-islemciler
yani Q9550 daha uygun
halen eski işlemciler ile kıyaslama yapıyorsunuz diyecem olmayacak ama daha yeni bir sürü daha güçlü işlemciler çıktı. gerçi sizin için rakamsal değer önemlidir ama ne yapalım elimizde rakamsal olarak 6 çekirdek yada üzeri saat hızı 3.2 ve üzeri ürünler yok.
yeni çıkan sözde x2 olarak anılan 140 ve üzeri x2 modelleri bu 4 çekirdekler ile kafa kafaya x2 550'de dahil buna. adamlar x2 ile aynı performansı nerede ise elde etmişken 4 çekirdeklerde takılmaya inat ediyorsunuzda bu 4 çekirdeği kullanacak ne uygulamanız var acaba sanallaştırma üzerine işlem yapıyormusunuz hayır sql server 2008 yada başka bişey hayır ozaman boşa rakamsal işlere kafa yoruyorsunuz yeni işlemciler daha güçlü amdnin.
Ahmet, geldi mi monitör? :)
Sorma yaa, bu gün getirmişler ben olmayınca eşime teslim etmemişler geri götürmüşler illa benim olmam gerekiyormuş, o kadar sparişim geldi ilk defa böyle tırı vırı bir bahane duyuyorum,
Yurt içi karga ile veriyordum hep siparişi hiç böyle sorun olmuyordu,
Vatan ups ile çalışıyor ya mecburen ona kaldık o da böyle formalite çıkarttı:S
Bi daha da ups'e kargo vermem, olmadı gider kendim alırım.
üzüldüm doğrusu): ,şimdi ben soracaktım özelden,lcd geldi mi diye..
neyse böyle olaylar benim başımada gelmedi değil,vallaha sinir küpü olıuyor ,insan bu durumda..
ama hayırlısı diyelim,öfkeyle kalkan zararla oturur..boş ver üzme ahmet abi.
Tüh. UPS tabi daha prosedürlü firma. :S
Yarın alırsın artık...
Böyle olacağını bilsem gider direk kendim alırdım,
Vatan topkapı vasıta ile 10 dakikalık yol,
10 dakikalık yola 4 gün kargo bekliyoruz, neyse bu da kulağıma küpe olsun:)
Geçmiş olsun, ne diyelim. Biraz daha beklemiş olacaksın.
Benim de OCZ remler geliyor önümüzdeki hafta. "Reaper" almaya karar verdim.
ahmet abi çektiğin eziyete bak hele,bende uzak sanıyordum Monitörü aldığın yeri,
kendine boşuna eziyet yapmışsın] (sözüm meclisten dışarı).
hemde kargoya boşuna yük vermişsin,adamlar da boşuna yorulmuşlar,oruç oruç..
Geçmiş Olsun..dileklerimle