ya beyler ben laptopun wireless alıcısını değiştirdim.intel pro 3945a/b/g di onu intel wifi 5300 ile değiştirdim.
çok büyük bir sorun var br oluyor hızı 400 kp ler çıkıyor bir oluyor 10 kb geziyor..4mbit tt net kullanıyorum.
chipsetim:intel 945GB
Sürücüleri bir türl günçelleştirme yapamadım.İntelin sitesini bir türlü çözemedim.Neolursunuz.ALLAH RIZASı için yardım.
intel wifi 5300 değiştirdikten sonra hız problemi
chipsetim:intel 945GB mi
Intel® 945GM mi
sen aradığın sürücüyü yazar mısın _?
ya resimde kırmızı işaretli olnalr var ya onu indirmek istiyorum.,
chipset:i945pm yazıyor.
anladığım kadarıyla önceden bu böle değildi, önceden bu sorunu nasıl çözdünüz _?
şunu dener misiniz ?
http://www.software.com/download ... ownload1195852.html
sayun hocam ben laptopun wireless alıcısını değiştirdim ondan sonra böyle yavaşlama başladı..bende diyorum ki bu yavaşlama sistemin güncel olmayışiın damıdır acaba
arkadaşım birde driver magican diye driverleri güncelleyen programı denesen belki olur
onu denedim o iş gömedi dostum ya
ben verdiğim linki indirip denedin mi ?
sayın hocam oraya girdim problem yok dedi.ya ben şunu söylemeye çalışıyorum.chipsetim güncel görünmüyor.Acaba bu gelip gelip gitmeler wireless alıcısndamı yoksam modem de mi..bunu nasıl anlarım.
an önce dosya indiridm.gene 400 den 70 ler fialn düşüyor.donup donup indirme yapıyor.seri olarak indirmiyor.ben bunu anlatmaya çalışıyorum.ayrdımınz için çok teşekkeürler.