Arkadaşlar burdaki driverın windows 7 verisonunu bulabilirmisiniz ben bulamadımda lütfen çok acil benim driver cd'mde windows xp yapıp denedim ama yine olmadı lütfen arkadaşlar çok acil lazım.
İnter(R) Flash Cache Logic Chip Windows 7
Aynı konuyu alttada açmışsın, tekrar tekrar konu açman hoş değil. Konuya gelince bu mini-pci kart XP'de zaten desteklenmiyor, haliyle xp driverı'da yok. Şu an için kullanabileceğin tek işletim sistemi Windows Vista. En son ocak ayı gibi araştırmıştım, Win7 için bir çözüm bulamadım. Birçok kullanıcıda bu konudan muzdaripti. O zaman için Win7 Beta kullanıyordum, şu an rtm'e kadar ulaştı sürümler. Tekrar deneme fırsatım olmadı, belki son sürümlerde bu donanıma bir driver hazırlanmış olabilir. Eğerki son sürümlerden 7264 yada 7600 gibi bir build kullanıyor ve yine aynı problemle karşılaşıyorsan Intel'in bu konuya el atmasını bekliyceksin ki rtm çıktıktan sonra bu donanım için Win7 driverlarıda çıkacaktır zaten.
Birde ek olarak, bu donanım hayati önemi olan birşey değil :) çalışması yada çalışmaması senin performansını çokta etkilemez. Zaten pekde popüler olamadı, açıkcası ne kadar bir performans sağlıyor yada sağlamıyor tartışılır.
İstersen şu driver'ıda bir dene, benim son kullandığım driverdan daha güncel, belki problemini giderebilir.
Sisteminde Intel Matrix Storage yazılımı kuruluysa bunu kurmadan önce kaldırmanı tavsiye ederim.
http://downloadmirror.intel.com/17574/a08/INVM19CD.exe