slm arkadaaslar bu sorun ttnetten mi kaynaklanıo benden mi bilmiyorum ama ben internete girdiğim zaman ilk önce sayfa bulanamadı gelio sonra tekrar yenile diyorum o zman gelio bazen hiç gelmio mesela maillerime bakmak istiorum kutuya tıkladıım zaman baya bi süre bulanamadı diyo bazen girioo... formatla alası yok deilmiii???
intermete girmio
İkinci seferde giriyorsa TT ile alakası yoktur sanırım. Tarayıcı ayarlarında vs bir sorun olmadığından emin misin ?
eğer virüs programı olarak KİS i kullanıyorsan ve güvenlik duvarını son seviyeye getirmişsen (ki bende yaptım:))
Tüm girişleri engeller ve internete bağlanmaz
kendi seviyesi gayet iyi bilgisayarda
Bunları kontrol et
bende de ayni sorun var sanirim.cogu siteye giremiyorum.guvenlik duvarini devre disi biraktim sorun azalmakla birlikte devam ediyor. modemi resetledim olmadi.google i bile acmakta zorluk crkiyor makina.acaba genel bi sorun mu bu.
BEN DE AYNI SORUN İÇİN BAŞLIK AÇACAKTIM.
2. veya 3. seferde giriyo hep. tarayıcıda bir sorun yok firefox kullanıyorum. Explorer7de de aynı sorun var.
tarayıcı ayarlarında sorun varsa nasıl bakcaz yani ne yapmam gerekkk bilmiomm da nerdeyse 3 haftadır böle bu internet
Bugün de aynı şey: Hangi site olursa olsun ilk girişte sayfa görüntülenemedi diyor 2. veya3. denemede giriyor.