derdiminternet sormuş:
Merhabalar,
Ben birkaç günden beri internet explorer ve mozilla firefoxtan internet sayfalarına tam olarak erişemiyorum. sayfalar açılıyor fakat bazen resimler gözükmüyor, bazen sitenin görüşünüşü değişik oluuyor. mozilla firefoxu açtığım zaman ise şöyle bir uyarı alıyorum:
"Uygulamanın güvenlik bileşeni çalıştırılamadı. Uygulamanın kimlik dizinindeki dosyalardaki sorunlar, en olası olanlar. Lütfen bu dizinde yazma ve okumayla ilgili kısıtlama olmadığından veya sabit diskinizin tamamen dolu yahut dolmaya yakın olmadığından emin olun. Uygulamadan çıkıp sorunu çözmeniz tavsiye edilir. Oturuma bu hâliyle devam ederseniz uygulama, güvenlik özellikleriyle ilgili sıra dışı davranışlar sergileyebilir."
sabit diskime baktığım zamansa 9,76GB dolu, 348KB boş gözüküyor. bazen bu boş alan artabiliyor veyaz azalabiliyor. bu sorun sabit diskimin dolu olmasından mı kaynaklanıyor acaba? Ne yapmam gerekiyor? ayrıca boş alan artsın diye birkaç program silmeye çalıştım fakat hata verdi. Yardımlarınız için teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
çok iyi bir bilgisayar kullanıcısı olmadığımdan bu soru hakkında nasıl bir cevap verebileceğimi tam olarak bilmediğimden, yanıtlamıyorum.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.2.13) Gecko/20101203 Firefox/3.6.13 (.NET CLR 3.5.30729)