arkadadaşlar internet 8 cıkdığından beri kulanıyom ama büle bir sorunla ilk defa karşılaşıyorum benim giriş sayfam google giriş sayfama ilk girdiğimde her hangi bişey yazıp aradığımda 30 sniye kadar bir kasma oluyor anlamadım 8 kaldırıyorum Mozilla Firefox da olmuyor başka tarayacılarda olmuyor varsa bilen yardımcı olsun internet actığımda acılış sayfa google her hangi birşey aradığımda 30 saniye kadar bir kasma oluyor sadece bunu internet kapatıp acına yapıyor ilk girişte
şmdiden teşekürler
internet 8
Son Düzenleme: zazaca ~ 01 Ağustos 2009 15:14
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
bu sorun çoğu kişide var yada trojen veya virüs olabilir sisteminizi ad-aware taratın
Son Düzenleme: Toxic ~ 31 Temmuz 2009 00:33
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
hocam hijackle tarat derim tarayıcına yapışmış bir zararlı olabilir ve sqy botu denemeni şiddetle tavsiye edrim helede bu konuda
vala işte enson iyice uyuz oldum atım format akşam bişe yoktu ama sabah yine aynı oldu cözemdim aslında format atmayı hiç sevmem ama virüs vardır die yaptım ama yine aynısı internet sayfasına girince arama için bişey yazdığımda bilgisayar kasıyor 30 siye kadar sadece internetee yapıyor başka tarıyıclarla giriyom bişey yok ama ama internete yapıyor