iyi geceler ben internete ara sıra girmeme rağmen kotam aşırı şekilde artıyor modemim kaplosuz haftada bir şifre değiştiriyorum ama sonuç hep aynı modemim hep fişte takılı acaba kota yer mi? yada birileri aparmanda telefon kaplosundan mı giriyor bunun için bir program yada başka bir yol varmı ağdaki başkalarını görmek için kotam 2 günde 1 gb geçti yada ne yapabilirim şimdiden teşekkürler..
internet aşımı sorunu
1.) Başkları hattınıza telefon kablosundan giremez
2.) Şifrenizi kırıyor olmaları ihtimal dahilindedir, bu şifreleme olayını biraz daha geliştirin.
3.) Modem üzerindeki ışıklardda siz kullanmadığınız zamanlarda hızlı şekilde yanıp sönmeler oluyor mu? Oluyorsa ortaklarınız var demektir.
4.) Msn, youtube gibi yerler aşırı derecede kota harcar bunları kullanırken dikkatli olun.
Sınırsıza gecme ya ortakların varsa yerinde olsam ttnet ile görüşürdüm .
yok,yok geçsin ziya, yarın öbürgün kol gibi fatura gelir, sınırsızın aylık fiyatının 7-8 katı... ondan sonra, çık işin içinden çıkabilirsen..
Ben en fazla mevcut hızın sınırsız tarifesinin %15 fazlası gelebilir dye biliyordum. Örneğin 1 mbit 4 gb kotalı tarife ise ne kadar kullanırsa kullansın en fazla 46+ 7= 53 lira gelecektir. İsterse 100 GB kullansın.
khramn abi öyle olsaydı, sınırsız kimse kalmazdı ki.. benimki sınırsız 52ytl geliyor, ama sınırlı daha ucuz.. benim bazı zamanlar bilgisayarı açamadığım dahi oluyor, ama bunu diyen sen olunca işdeğişir.. bi araştırayım sınırlıya geçim.
01apachiyok,yok geçsin ziya, yarın öbürgün kol gibi fatura gelir, sınırsızın aylık fiyatının 7-8 katı... ondan sonra, çık işin içinden çıkabilirsen..Ama ya ortakları varsa yine bu arkadaş üzerinden bağlanacaklar ben o yüzden böyle düsünerek yazdım khramn ortakları olabileceğini söylemiş öyle bir şey nasıl oluyor ben bilmiyorum acıkcası.
ziyaaakhramn ortakları olabileceğini söylemiş öyle bir şey nasıl oluyor ben bilmiyorum acıkcası.şöyle düşün;bodrum kattan yukarıya telefon kablonu çekiyorsun, uyanık komşularında bunu görüyor, ev telefon numaranı biliyor, kullanıcı adını ve şifreni değiştirmemişsin, atıyorum 1234567@ttnet,1234567.. ve elindede modemin var..? ;)veya wrilless şifresini kırmak..
bir sürü ihtimali var
- bir hacker senin internetinden indirme yapıyor olabalir
- internetten çok fazla video falan izliyor olabilir
- internetten saatlerce sörf yapıyor olablir
- online oyun oynayabilr
vb. gibi nedenleri vardır. bunlardan bir tanesi mevcutsa zaten internet kotanın çabuk dolması normal bişeydir...