Merhaba arkadaşlar ;
TTNet 8 MBPS erişim hızlı internet paketini kullanmaktayım.Daha öncekiişletim Sistemim XP idi şu anda Windows 7 ye geçtim halen sorunçözülmedi.Sık sık aralıklarla İnternet kopukluğu yaşıyorum bazen geçgeliyor bazen çabuk geliyor.TTnet i aradım izlemeye alacakalrınısöylediler sonra tekrar aradılar bir kaç işlem yapmamısöylediler.Hepsini denedim.Biraz kaba saba konuşmasını bilmeyen TTNetteçalışan ilgili kişi sen pcni bir bakıtır ver.Virüs mirüsgirmiştir.Dedim antivirüsüm güncel sık sık antivirüs dğeişirim.Ozamanformat attır internetin çok hızlı sorun yok gözüküyor senlealakalı.Dedim 4-5 kere format attım 1 ay içerisinde XP idi Windows 7 yegeçtim.Ozaman modem ile alakalıdır dedi TTnetin Airtres 103 modemilinikullanıyordum.Kesin modemdendir modem değiş dedi.Ben modemle alakalısorun göremedim.İnternet kesilince İnternet Adsl , ethernet hepsibirden kesiliyor sonra düşük hızda gelip düzeliyor.
Eski bir Teknik Servisyenim donanım ya da yazılımsal bir sorun olduğunuaçıkcası düşünmüyorum.Modem değiştirme imkanım şu anda yok.Modemdesorun olduğunuda sanmıyorum.
Sizlerin önerileriz nelerdir.Git gide dahada sıklaştı bugun doğru dürüst nete bağlanamadım açıkcası.