Internet bağlantımda sorun var

Bayzin
22-09-2009, 21:03   |  #1  
Bayzin avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Bizim evde 2 pc var.Biz airties rt-103 modemden baglanıyoruz.Ben ethernet kablosuyla bağlanıyorum onlar usbden bağlanıyor.Eskiden iyi calısıyordu ama artık hatalar almaya basladık paso net düşüyor sonra modemi kapıyoz acıyoz 5 dk sonra yineDuruyor duruyor ağ kablosu takılı değil diyor sonra internet bağlantınız kısıtlı vs vs diyor.

Gittim tamirciye anlattım dedi ki bana switch alıcaksın.5 li switchi alıcan onu kullanarak giriceksin daha kaliteli sonuc alırsın dedi.Simdi doğru mu böle bir durum yasayan var mı ?

Airties 5020 modem alıyorum bide yakında o nasıldır acaba bide onu denedikden sonra olmazsa switch almayı düşünüyorum.

asesbaşı
23-09-2009, 12:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
201 mesaj

Dostum şimdi en iyi modem türü herkesinde ve dünyanında bildiği gibi zxyel modem'dir kendiliğinden içerisinde güvenlik duvarı bulundurması bir avataj senin sorununa gelincede bir kablosuz modem alarak bağlanmanız daha mantıklı olur kablolarda problem olabilir kırılmalar veya kablonun kalitesi düşüktür ve iletimde hatalara yol açabilir bu yüzden kablosuz alman hem görseellik açısından hemde kabloyla uğraşmaktan kurtarır seni