İyi günler diliyorum.Bu sabah başıma geleni anlatmak istiyorum.Umarım yardımcı olabilirsiniz.
Bilgisayarı açtım ve henüz internet bağlantımı gerçekleştirmeden browserimi açtım açar açmaz google ana sayfası karşıma geldi.Sonra başka bir siteye girmeyi denedim şak diye onuda açtı.Üstelik jet hızında,2 saniyede sayları açıyordum.Neden olduğunu anlayamadım.Ben kendi bağlantımı gerçekleştirdim ve şu an internet normal hızında yani eskisi gibi yavaş devam ediyor.Ne olduğunu anlayamadım acaba tehlikeli birşey mi başıma bir sorun çıkartır mı bilemediğim için burada paylaşmak istedim.
Ayrıca dün akşam vakitlerinde pc kendi kendine açılıp kapandı.Virüsmü girdi diye düşünüyorum ve zaten şu an itbariyle taratıyorum.
Şimdiden yardım eden yada etmeye çalışan herkese teşekkürler...
İnternet bağlantımı yapmadan bağlıydım!!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
İyi günler diliyorum.Bu sabah başıma geleni anlatmak istiyorum.Umarım yardımcı olabilirsiniz.Dostum o makineyi sen bana gönder sana yerine istediğin makineyi alayım :). 8 mbit hızına çıkarttım neti hala salyangoz gibi.. jet gibi olmak nerdeeeee
Bilgisayarı açtım ve henüz internet bağlantımı gerçekleştirmeden browserimi açtım açar açmaz google ana sayfası karşıma geldi.Sonra başka bir siteye girmeyi denedim şak diye onuda açtı.Üstelik jet hızında,2 saniyede sayları açıyordum.Neden olduğunu anlayamadım.Ben kendi bağlantımı gerçekleştirdim ve şu an internet normal hızında yani eskisi gibi yavaş devam ediyor.Ne olduğunu anlayamadım acaba tehlikeli birşey mi başıma bir sorun çıkartır mı bilemediğim için burada paylaşmak istedim.
Ayrıca dün akşam vakitlerinde pc kendi kendine açılıp kapandı.Virüsmü girdi diye düşünüyorum ve zaten şu an itbariyle taratıyorum.
Şimdiden yardım eden yada etmeye çalışan herkese teşekkürler...Son Düzenleme: G00GLE ~ 10 Ekim 2009 11:08
OP Taze Üye
5 mesaj
dostum gecenlerde aynı sorun benimde başıma geldi pc'yi actım ardından hemen internet bağlandı sonra bir ayar yapıp otomatik bağlanmasını engelledim, ama nasıl o ayarı yaptım onu unuttum.Tehlikeli birşey olacağını sanmıDostum benimki bağlanmadı ki.Yani bağlanmayla ilgili hiçbir belirti yoktu.Hatta kendi bağlantımı kurdum sonradan.Anlamadım valla ne olduğunu,muhtemelen virüs yaptı bunu.Bir halta yaramayan Nod32 vardı sildim KIS2009 kurdum ne var ne yok temizledim şimdi bir sorunum kalmadı şükür :)
OP Taze Üye
5 mesaj
Dostum o makineyi sen bana gönder sana yerine istediğin makineyi alayım :). 8 mbit hızına çıkarttım neti hala salyangoz gibi.. jet gibi olmakYa bu işyerindeki makina,5 senedir format falan atmadım,arada temizlik yapıyorum biraz kendine geliyor,öyle idare ediyoruz işte.Seninkinde başka bir problem olsa gerek,splitter kullanmanı tavsiye ederim.Yada bazen ana telekom kablolarında problem olabiliyor.Zaten Nuh Nebiden kalmaymış kablolar,bana servis elemanı söylemişti.Sen istersen adsl hattını ara bağlantını kontrol etsinler.Normal hızında sinyal geliyor mu diye...