Slm arkadaşlar 3 problemim var inşallah çözersiniz ;
1. internet çoğu zaman yok olduğu zaman da mesela rapidshare a sn de 24 kb atıyor en fazla (!) internet çok yavaş ayrıca bu neden kaynaklanıyor virüs var diyeceksiniz büüüüüyüüük ihtimalle nod32 her zaman açık arada tarattırıyorum birşey bulamıyor (Not: format attıktan sonra 1 hafta içinde bozuluyor kendi kendine formatı servis atıyor).. TTnet i aradığımda 192.168.1.1 mi ne böyle biryer veriyor dediklerini yapıyorum 2 dk geliyor sonra kaçıyor (: bi daha arıyorum başlattan açtırıyor interneti geliyor gidiyor zaten arada bir geliyor herhalde o dediğinde denk geliyor yaptım zannediyor :D:D
2. bilgisayarım çok yavaş format attırdım hızlıydı 3-4 gün sonra yavaşlamaya başladı acaba içine toz mu doluyor bilgisayar masası var ve kasa kutu gibi bi yerde toz fazla dolmaz diyorum toz doldu diyelim açmaya korkuyorum eğer bozulursa babamın dilinden kurtulamam da (:
3. Cd sürücüm dolu Cd leri okuyor boş Cd leri takınca bir eylem yapmıyor :S oda sağlamdı birden bozuldu zaten okuduğu zamanda yazdırırken yarıda çıkarıyordu (:
İnşallah bu sorunlarımı çözebilecek deneyimli biri vardır (: yoksa ya arıcam TTnet düz ara küfür etcem yada kırcam kurtulcam (: ilk 2 sorun çok önemli (: