Arkadaşlar ethernetle internete bağlanıyordum sonra bi uyarı gelmeye başladı sınırlı ağ bağlantısı yada bağlantı yok diye. Neyse virüstür dedim format attım pc açıldı hemen o uyarı yine. Kablo bozuktur dedim gittim http://www.hepsiburada.com/Liste ... 1&categoryId=103939 [netmastır wireless) bu parçayı aldım. Bi türlü çekmiyor gittim pcden anlayan bi arkadaşa sordum neyse modem ve o cihazı getirtti gördü. interneti çekeceğim yere gittim taktım orada da gördü arada 30-40m ya var ya yok ama bende yine görmedi. sonra dikkatimi çekti kablo takılı olmamasına rağmen yine sınırlı bağlantı var diye hata veriyor arkaya baktım ethernet kısmının ışığı yanıyor kablo takılı olmamasına rağmen. Orası bozulmuş galiba. Oranın tamiri yok mu? Birde o bozuk olunca wireless de mi çekmez? kendi pcme modem ve wireless i taktım bi buldu sinyal var yok demeye başladı ayrıca modem takılı olmasına rağmen 192.168.1.1 e girmedi. Linkten cihaza bakıp mesafe ile mi yoksa ethernetin bozukluğundan mı görmediğini söyler misiniz? Ona göre yeni kasa toplayacağız galiba :( Arkadaş ethernet bozuksa anakart haliyle tüm parçalar değişmeli dedi de :( Birde bu sene bilgisayar dersinde hocam ethernet olmadan internet çalışmaz diyordu bu yüzden mi görmüyor ki acaba :(
İnternet Çekemedim Yardım
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj
Son Düzenleme: cgokhans ~ 02 Şubat 2011 16:45
Yıllanmış Üye
2,344 mesaj
ethernet bozuksa yeni bir PCI ethernet takarsin anakart degistirmeye gerek yok. 10-15 bilemedin 20 liralik bisey ...
OP Üye
54 mesaj
yenisi ile değiştirince sorun düzelir değil mi?