devam edebılme yazıyor yanındada hayır dıyor . bunun anlamı baglantı koptugu zaman dowloadın baslamayacagı anlamınamı gelıyor . eger boyle ıse nasıl olmalı ayarı . pek anlamadım ayarları ama tek gordugum sahane dowload hızı . super bır aktarım hızı var . 20gb kotayı gecmeme ragmen :D
1 sorum daha var sımdı hotfile den dosya ındırırken guvenlı kodunu yazıp oyle dowloas lınkı gelıyor .kodu dogru sekılde gırıp entırladıgımda kod yanlıs dıyıp tekrar yenı onay kodu vererek basa donduruyor . bunu duzeltmek ıcın ıllakı ınternet dowload manager / secenekler / genel / firefox ve ie nın yanındakı ısaretı kaldırıyorum sonra onay koduna gırıyorum ındırme lınkı gelınce tekrar fırefox ve ie yı ısaretlıyıp entırlıyorum sonra ındırmeyı secıyorum bu sekılde oluyor . bıraz zahmetlı ama baya hızlı ındırme oluyor vede crc hatası vermeden . bu nasıl duzeltılır her defasında elle ısaretı kaldır tekrar ekle yapmadan ?
ınternet dowload manager ıle ılgılı takıldıklarım
rapidshare, hotfile, netload yani kısacası arkadaşım ya parasını verirsin yada eziyet çekersin diyen bu ve benzeri siteler devam ettirmeyi desteklemiyorlar premium üyelere bahşedilmiş özelliklerden biri bu bağlantın koptu mu hele birde %99.9 da gitti mi üstüne bir bardak soğuk su iç
Diğer soruna gelince o dediğin olayla hiç karşılaşmadım ki dediğin gibi olsa bile firefox ile idm ilişkilendirmesinin aktif olması için firefoxun yeniden başlatılması gerekiyor ki böyle birşeyde hotfile sen o dosyayı indirmemiş olsan dahi seni 30 dakika bekletir sen o kodları doğru yazdığına emin ol çünkü hotfile o kodları biraz karışık veriyor tam emin oluncaya kadar refresh de
ie'de de aynısı oluyormu peki ie'den hotfile a girince tekrar kod yanlış diyormu
1.Sorunun cevabı: Devam edebilme indirme yaptığın sunucuya göre değişir.Örn Rapidsharede devam edebilmeyi desteklemesi için premium hesap alman gerekir.Devam edebilme hayır veya bilinmiyor derse duraklatı tıktadıktan sonra kaldığın yerden devam edemezsin.
2.Sorunun Cevabı:Hotfile,Rapidshare gibi sitelerde ücretsiz hesapla veya üyeliksiz indirme yapıldığında Indırme yöneticileri desteklemediğinden yapmış olduğun işlemleri tekrarlaman gerekir.Veya Premium hesap alman gerekir.
bende ınternet dowload manager'i exlorere entegre edemiyorum ayari bozuldu kayit defterinden nasil duzelir acaba
ya bende idm kullanıyorum ama divx (hd) filmleri kaydetmiyor. bilgisi olan varsa bi yardım lütfen. başka bir indirme programı mı kurmam lazım yoksa idm nin ayarlarında bi sorun mu var?
sorununu halledebildin mi tuğra kardeş?