arkadaşlar bu programı kullanıyorum ayrıca i.e. ve mozilla tarayıcım.dosya indireceğim zaman özellikle rapid gibi sitelerden bu program devreye giriyor.bazen sadece tarayıcının kendi yöneticisiyle indirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?programdan çıkış yapsam bile otomatik açılıyor.
birde bu programda kesilen indirmeye kaldığı yerden devam etme yok mu?
internet download manager 5.19
aslında otomatik yakalaması iyi de bazı durumlarda hariç tutmak istiyordum.programı kurarken idmansız indirmek isterseniz diye bi tuş kombinasyonu yazdı onu hatırlayamadım.bidaha kurdum göremedim uyarıyı onu bulsak iyi olcaktı ama i.e.dekini kaldırdım en azından idmansız bişey indirceğim zaman i.e. den açayım.
alt tuşuna basılı tutarak ıdmanı engelleyebilirsin. bunu indirilenler/seçenekler, ardından genel sekmesinin en altında bulunan "IDM ile indirmek veya engellemek için tuşları düzenle" nin yanındaki "Tuşlar" tuşuna tıklayarak istediğin ayarlamayı yapabilirsin. rapidde niye tarayıcıyı seçiyorsun onu anlamadım. idm gayet hızlı indiriyor. üstelik rapid linkini de yakalıyor. tabi bazı sitelerde sıkıntı çıkıyor o zaman da dediğim gibi ayarladığın tuşlara basılı tutarak download linkine tıklayabilirsin. Ne kadar basılı tutacam dersen eğer; ben tarayıcın indirmesi gelene kadar basılı tutuyorum.