internet erişimi

sefa65
24-06-2009, 17:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

slm.birara internette dolaşırken bir forum sitesinde, antisansür programını gördüm bende dayanamadım tıkladım.fakat programın altında muadilleri diye birkaç seçenek daha göründü bende merak ettim birine tıkladım,program anlamadığım birşekilde yüklendi.şimdi arıyorum tarıyorum bulamıyoru,yani kaldırmak için.şimdi çıkardığı problem şu,daha önce birsayfaya tıkladığımda bu sayfa t.telekom tarafından m.kararıyla kapatılmıştır yazısı çıkıyordu,şimdiise o,uyarılar çıkmıyor ama her sayfa açılıyor ama üç beş dakika sonra hiç bir sayfaya ulaşılamıyor.hangi linke tıklarsam sayfa bozuk uyarısı geliyor ,biraz geçtikten sonra tekrar çalışıyor,yani sinir bozucu birşey virüs programıyla tarattım,yani ne yaptımsa bir çare bulamadım,onu nasıl tespit edip kaldırabilirim.format atmakta istemiyorum,yardımcı olursanız sevinirim.teşekürler iyi çalışmalar.

Süleyman.
24-06-2009, 18:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Bu kaçıncı anti-sansür sorunu yahu. Siz esas bu programı sansürleyin.

1. Programı ve klasörünü silin. Setup şeklinde bir kurulumu var idiyse "Your Uninstaller" programıyla kaldırın.
2. Olmazsa sistem geri yükleme yapın.
3. Bilgisayarınızı güncel bir güvenlik yazlımıyla tarayın. NIS 2009 veya KIS 2009 öneririm.

Üstelik yasak sitelere girmek için hiç böyle uğraşmanıza gerek yok başka yazılımlarla:

Görev çubuğunun sağ kısmında ağ bağlantısını seçin, oradan "Ağ ve Paylaşım Merkezi"ne girin (Denetim masasından da girebilirsiniz). Bağlantınızı tıklayın ve ağağıdaki resimlere göre pencereleri açın. DNS kısmına "Open DNS" numaralarını girin:

208.67.222.222
208.67.220.220