Detaylı bilgi için::
Benim buradan kazanmam lazım 3-5 gün önce gördüm burayı kazanmak için ne yapmalıyım acaba?
Internet Explorer 8 Kazandırıyor !
Anladığım kadarıyla web dilimlerinden göreceksin kodları
Şimdi chip'in webdilimlerine bakarken orada kampanya kodu diye bir şey gördüm. yanlış yazılmış Kapmanya hatta (yetkililere duyurulur) oradaki kodu o adresteki chip'in yanına gir bakalım.
bi chipte kod gördüm ben diğerlerinin web dilimi bile yok :S
AdRaMiTiKaynak kodunda yok öyle bir şey :) "Web Dilimi" olarak CHIP içeriğini eklediğinizde zaten Web Diliminde görülüyor.Boşuna Celallendim :)
Chip'in sitesine girdiğinizde tabi internet explorer ile kaynak kodları arasına gömülü kodları bulup siteye gireceksiniz.
Ben bunu Cw / Academy'de yapardım
Detaylı bilgi için:http://www.internetexplorer8kazandiriyor.comkaç puanla kazanılır bu yarışma acaba en fazla kaç yapan var ?
Benim buradan kazanmam lazım 3-5 gün önce gördüm burayı kazanmak için ne yapmalıyım acaba?sitede kazananlar yazacak demiş ama ortada kazananlar yok ?
c.tesimiydi neydi tık tık tık parmağım gitti her sayfayı dolaştım milliyet hepsiburada chip garanti v.s 6000 küsür mü ne sayaç gözüküyordu sonra baktım kafayı yedi.. siteyide kontrol ediyorum isim v.s yok.. sinir bozucu
Yarışma fiiyasko 500.000e yakın puanla kazanamıyorum.
kazananların 2si kız!
şaka gibi kaç puan aldılar, neyi baz aldılar belli değil.
Bi katekulli dönüyor belliki boşu boşuna kasmışız..
mavizaman 500.000 puanla kazanamıyorsan gerçekten bu işin içinde bi iş vardır. Çünkü bu puanı yakalamak ciddi bi zaman ayırmak demek. Ona rağmen kazanamıyorsan gerçekten enteresan. Zaten şuan itibariyle siyete giriş yapılamıyor:) Sayfa hiç açılmıyor bile.. Ayrıca şunuda belirteyim o araç çubuğu pc yi oldukça kasıyor ve yavaşlatıyor. Kazanan listeleri dün yayınlanmıştı sitede 3 kız 1 erkek arkadaş kazanmış ve dikkat ettim kazananların hepsinin mail adresi isimsoyisim şeklindeydi bu bir tesadüfmüydü oda düşünülmesi gereken bir durum.