Internet Explorer'ın resmi Facebook sayfasında "IE9 Beta 2 ne zaman çıkacak?" sorusunu yöneltim. Biraz geç olsada IE ekibi soruma cevap verdi. Verilen cevapta tarih yerine IE9 Beta'nın çıkan güncelleme adresinin verilmesi IE9 Beta 2'nin çıkmayacağı ve beta sürecinin güncellemelerle süreceğini işaret ediyor.
Internete sızan IE9 ise beta değil RC sürüm. (Düzeltme: Selçuk İslamoğlu yardımıyla RC OLMADIĞI belli oldu)
Final sürümün Ocak 2011'de yayınlanması planlanıyor.
Internet Explorer 9 Beta 2 çıkmayacak!!!
Son Düzenleme: infoman ~ 01 Aralık 2010 13:42
Chrome bende seviyorum Fena değil. Hız açısından hepsinden iyi belkide.
Ama Firefox 'un eklentileri için Firefox kullanıyorum Biraz da alışkanlık meselesi.
Mesela Operayı da yükledim. Fakat hiç beğenmedim. Belki biraz da ona baksam En iyisi o olacaktı.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
799 mesaj
Zaten dün güncellemeleri denetle dediğimde İnternet explorer 9 için 15 mb'lık bir güncelleme buldu yüklemedim ama :)
@infoman: Internetteki RC değil, Pre-Release'lerden sadece bir tanesi... RC'nin Aralık ortası-sonlarına doğru çıkacağı duyumu var. Ne kadar doğru teyit edemem.Blog ve bir çok form sitesinde RC sürüm olduğu iddia ediliyor.@perfect life: Kararlılık güncellemesi o...
Bir program RC sürüm olduğunu göstermişti. Hangi program olduğunu bir hatırlasam SS koyacağım :) ama bir saattir bulamadım:):) uzun uzun Release Candidate yazıyordu:)
Beta logosuna hiç dikkat etmemiştim :DEn son sürüm ile "beta 1"de yaşanan kilitlenme veya çakılma gibi sorunlar kaldırılmış durumda. Yani Pre-Release'de (ve büyük ihtimal bundan sonraki sürümlerde) CHIP.com.tr üzerinde herhangi bir sorun bulunmuyor.
Sizce Chip.com.tr deki bazı sorunlar (yanıt veya yorum yazarken) RC veya RTM ile ortadan kalkacak mı? Yoksa sizi site üstünde çalışmanız mı gerekecek?Standart editor ile ilgili sorunlar devam edebilir (henüz editörle ilgili dokunamadım. Editörümüz biraz eskidi. Yenisi için de yeniden düzen gerekecek)
En son sürüm ile "beta 1"de yaşanan kilitlenme veya çakılma gibi sorunlar kaldırılmış durumda. Yani Pre-Release'de (ve büyük ihtimal bundan sonraki sürümlerde) CHIP.com.tr üzerinde herhangi bir sorun bulunmuyor.En kullanışlı olan malum standart editör. Editör eski olsa da iyi düşünülmüş, huyunu ezberleyip alıştık fakat ayak uydurmak lazım :DStandart editor ile ilgili sorunlar devam edebilir (henüz editörle ilgili dokunamadım. Editörümüz biraz eskidi. Yenisi için de yeniden düzen gerekecek)
Valla ne diyeyim size kolay gelsin:)