Arkadaşlar windows 7 home basic kullanıyorum. İE 9 betayı yüklemiştim. Yükledikten sonra bir süre sonra sorunsuz kaldırdım. Daha sonra tekrar yükledim ve kaldırmaya çalıştığımda " Bir hata oluştu. Güncelleştirmelerin tümü başarıyla kaldırılamadı. " hatası alıyorum. Betayı RC sürümüne yükselttim ve denetim masasında 2 tane feedback tool gördüm ilk kaldırdığımda feedback toolu silmeyi unutmuşum. Hiç bir sorun yaşamadım ama İE 9 pc yi kasmaya başladı ve onu kaldırmak istiyorum feedback tool ve türkçe dil paketi güncelleştirmesini kaldırdım ama İE 9' u kaldıramıyorum. Yukarda belittiğim hatayı nasıl çözebilirim. Yardımınlarınız için şimdiden teşekkürler.
internet explorer 9 rc kaldırma sorunu!!!
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Bu dediğini yapıyorum ama yukarda yazdığım hatayı veriyor
OP Taze Üye
10 mesaj
Arkadaşlar yazan hatayı okursanız zaten ordan kaldırdığımı anlayabilirsiniz. Yüklü güncelleştirmeler kısmından kaldır dediğim halde yazdığım hatayı veriyor...
Arkadaşlar windows 7 home basic kullanıyorum. İE 9 betayı yüklemiştim. Yükledikten sonra bir süre sonra sorunsuz kaldırdım. Daha sonra tekrar yükledim ve kaldırmaya çalıştığımda " Bir hata oluştu. Güncelleştirmelerin tümü başarıyla kaldırılamadı. " hatası alıyorum. Betayı RC sürümüne yükselttim ve denetim masasında 2 tane feedback tool gördüm ilk kaldırdığımda feedback toolu silmeyi unutmuşum. Hiç bir sorun yaşamadım ama İE 9 pc yi kasmaya başladı ve onu kaldırmak istiyorum feedback tool ve türkçe dil paketi güncelleştirmesini kaldırdım ama İE 9' u kaldıramıyorum. Yukarda belittiğim hatayı nasıl çözebilirim. Yardımınlarınız için şimdiden teşekkürler.denetim masasından ie9 kalkmaz.benim diyebileceğim tekrar kurup kaldırmak.başkacada bilgim yetersiz.
OP Taze Üye
10 mesaj
Arkadaşlar lütfen yapmayın denetşm masasından kalkmaz biliyorum 1 defa kaldırdım güncelleştirmeden sonra tekrar yükledim bir daha kaldıramadım sorunum o