internet explorer 9 rc kaldırma sorunu!!!

Alfa Team
19-02-2011, 00:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

Arkadaşlar windows 7 home basic kullanıyorum. İE 9 betayı yüklemiştim. Yükledikten sonra bir süre sonra sorunsuz kaldırdım. Daha sonra tekrar yükledim ve kaldırmaya çalıştığımda " Bir hata oluştu. Güncelleştirmelerin tümü başarıyla kaldırılamadı. " hatası alıyorum. Betayı RC sürümüne yükselttim ve denetim masasında 2 tane feedback tool gördüm ilk kaldırdığımda feedback toolu silmeyi unutmuşum. Hiç bir sorun yaşamadım ama İE 9 pc yi kasmaya başladı ve onu kaldırmak istiyorum feedback tool ve türkçe dil paketi güncelleştirmesini kaldırdım ama İE 9' u kaldıramıyorum. Yukarda belittiğim hatayı nasıl çözebilirim. Yardımınlarınız için şimdiden teşekkürler.

ifteri
19-02-2011, 09:52   |  #2  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
498 mesaj

chıpi ararsanız yanıt var.güncelleme geçmişini görüntüle.ie9 güncellemesini kaldır.ve kendisi daha önceki sürümü yükliyecektir.kolay gelsin..

Alfa Team
19-02-2011, 10:37   |  #3  
OP Taze Üye
10 mesaj

Bu dediğini yapıyorum ama yukarda yazdığım hatayı veriyor

ifteri
19-02-2011, 10:55   |  #4  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj

denetim masasından kalkmaz.hem vista hem w7 den defalarca kaldırıp kurdum hiçbir sorun olmadı.güncelleştirmeleri görüntüle yolunda gidilmesi gerekiyor.

Alfa Team
19-02-2011, 11:12   |  #5  
OP Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşlar yazan hatayı okursanız zaten ordan kaldırdığımı anlayabilirsiniz. Yüklü güncelleştirmeler kısmından kaldır dediğim halde yazdığım hatayı veriyor...

ifteri
19-02-2011, 11:38   |  #6  
ifteri avatarı
Yıllanmış Üye
498 mesaj
Alıntı: Alfa Team  
Arkadaşlar windows 7 home basic kullanıyorum. İE 9 betayı yüklemiştim. Yükledikten sonra bir süre sonra sorunsuz kaldırdım. Daha sonra tekrar yükledim ve kaldırmaya çalıştığımda " Bir hata oluştu. Güncelleştirmelerin tümü başarıyla kaldırılamadı. " hatası alıyorum. Betayı RC sürümüne yükselttim ve denetim masasında 2 tane feedback tool gördüm ilk kaldırdığımda feedback toolu silmeyi unutmuşum. Hiç bir sorun yaşamadım ama İE 9 pc yi kasmaya başladı ve onu kaldırmak istiyorum feedback tool ve türkçe dil paketi güncelleştirmesini kaldırdım ama İE 9' u kaldıramıyorum. Yukarda belittiğim hatayı nasıl çözebilirim. Yardımınlarınız için şimdiden teşekkürler.
denetim masasından ie9 kalkmaz.benim diyebileceğim tekrar kurup kaldırmak.başkacada bilgim yetersiz.

Alfa Team
19-02-2011, 16:08   |  #7  
OP Taze Üye
10 mesaj

Arkadaşlar lütfen yapmayın denetşm masasından kalkmaz biliyorum 1 defa kaldırdım güncelleştirmeden sonra tekrar yükledim bir daha kaldıramadım sorunum o

ahmet1kan
21-12-2013, 12:01   |  #8  
Taze Üye
13 mesaj

internet explorer kaldırma ve yeniden kurma kesin çözüm video

http://www.youtube.com/watch?v=r4Muv2D52e8