arkadaşlar mrb..internet explorer da bi sorunum var.banka sitelerine girdiğimde internet şubesi kısmına tıkladığımda hiçbi cvp vermiyo.ve sahibinden com gibi sitelere girdiğimdede normal açılıyo ama sol daki araç şehir seçme kısmına tıkladığımda bomboş çıkıyo.ve bazı sitelerdede bitti yazıp açmıyo.ama firefox da girdiğimde ghiç bi sorun yok sorunsuz herşey açılıyo.bi program mı yüklemem gerekiyo.javanında son sürümü yükledim.exploreri pc den komple kaldırdım yenisini yükledim yinede düzelmedi..arkadaşlar sorun neden oluyo bilen varsa cvp bkliyorum tşkler
internet explorer bazı sayfaları eksik açıyo
javascript,activeX güvenliği ile ilgili sorun olabilir. bunun için ie araçlar internet seçeneklerinden güvenlik sekmesindeki güvenlik seviyelerini değiştirip denerseniz açılacaktır.
google chrome sorununa çözüm olacaktır ;)
yok bunların hepsini denedim olmuyo.bi de google chrome u varsayılan tarayıcım yaptım.intranet sistemi kullanıyorum.aç dediğimde google chromedan açıyo ama sistemdeki geçiş yapacağım yerlere bastığımda hiç bi yanıt vermiyo.intranet le ilgili ekleyeceğim bi yama varmı bunla ilgili.internet explorerda giriyodu.firefox ve netscape de de aynısını yapıyo ve girmiyo
bilgisayarınızda virüs olabilir mi , güvenlik yazılımınız nedir ?
güvenli modda bilgisayarınızı açıp
Bilgisayarım/C sürücüsü/windows/prefetch klasörü içindeki herşeyi silin,
Bilgisayarım/C sürücüsü/Documents and Settings/Kullandığınız kullanıcı/Recent klasörü içindekileri silin,
Bilgisayarım/C sürücüsü/Documents and Setting/Local Settings/Temp klasörü içindeki herşeyi silin,
Bilgisayarım/Csürücüsü/Documents and Setting/Kullandığınız kullanıcı/LocalSettings/Temporary Internet Files içindeki herşeyi silin,
Bilgisayarım/C sürücüsü/Documents and Setting/Kullandığınız kullanıcı/Local Settings/History klasörü içindeki herşeyi silin,
sorununuz düzelmezse
yine güvenli modda
combofix gibi yazılımlarla bilgisayarınızı taratın.. (virüs olma ihtimalini düşünürek taratınız )
internetinizinayarınızda sorun olabilir..modeminizin ayarlarını sıfırlayıp , modemizi kurma ile ilgili talimatlara uyarak tekrar kurmayı dener misiniz ?