Arkadaşlar biliyorum başlık biraz tanıdık gelecek. Belki şaşıracaksınız bu konunun çok yaygın olduğunu düşünüp, Googlede aramamı bekleyecesiniz. Ama aradım. Bilgisayar dükkandayken ne yüklendiyse bilemiyorum zannediyorum bir program yüklenmiş ama aradım, taradım hiçbir yerde görünmüyor. Giriş sayfası www.sentaks.net şeklinde ayarlanmış. İnternet Explorer'i sıfırladım, giriş sayfasını değiştirdim, Regeditteki tüm ayarları, bütün ayarları yaptım olmuyor. Hatta birde olur diyerekten Regeditteki tüm Internet Explorer dosyalarını sildim. Ne lanet bir site. Lütfen yardımcı olun. Giriş sayfasını ne yapsam yapayım yine aynı site oluyor giriş sayfası. Lütfen yardım.
İnternet Explorer Giriş Sayfası Sorunum!
virüs taraması yap ve cc cleaner ile bi temizle
Şu programı dene bir de: http://www.gezginler.net/modules ... egistirme&lid=10838
Programı aç.Gelen ekrana istediğin giriş sayfasının adresini yaz ve Geçerli Olanı Kullan tuşuna bas.Yine olmazsa mecburen tam sistem taraması yapman lazım.MalwareBytes Antimalware öneririm:
Virüs taramasıda yaptım, AdAware ile taramada yapım, Nod32 ile de. Araçlardan da değiştirdim. Geçerli olanı kullan dedlim, varsayılanı anasayfa yap dedim, sıfırladım olmuyor. Allah belalarını versin bu programları yapanların. Lanet olsun. Son çaram gezginlerdeki programı denemek Şunuda belirteyim, anasayfamı yapmak istediğim adresi yazma kutusu kilitli değil bende. Adres değişebiliyor ben değiştirdikçe o yine yukarıda belirttiğim siteyi anasayfa yapıyor. Yemin edebilirim ki dünyada tek bende olmuştur bu lanet şey. :( Lütfen çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Yok arkadaşlar. Gezginlerden indirdiğim programda yaramadı.
http://www.adslteknikservis.com/forum/forum_posts.asp?TID=381
buralarda çözüm yolları var ama hiç denemedim işe yarar mı bilmiyorum, spyware programları ile tarat bi de bilgisayarı istersen
arkadasım yemin etme tek sen deeğilsin. bende de aynı sorun var. ve bende 2 3 gündür denemdiğim şey kalmadı. değişmiyo. en son format atacak gibiyim.
sorunu çözdüm arkadasım. svchosts.exe diye bi prog var calısıyo. kasper virus removal tools ile arattım buldu sildi
beyler aynı sorun bendede var, her şeyi denedim olmadı. yapıştı resmen pc ye. sorunu çözebilen varsa yazabilirmi lütfen deli oldum..