Internet Explorer'ı 3 adımda düzeltin!

CHIP Online
24-01-2010, 11:30   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Internet Explorer'da kullanıcıların büyük kısmının karşılaştığı sorunlara, çok kolay çözümler...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/inte ... duzeltin_17841.html

Resimlerle: Geçmişe yolculuk: Internet Explorer ile 14 yıl

Internet Exlorer'da karşılaşılan problemlerin büyük kısmına zararlı yazılımlar sebep oluyor.

Format attıktan sonra Windows XP kuracaksanız ilk işiniz güncellemeleri yapmak ve Internet Explorer 6'dan 8'e geçmek olmalı. Çünkü bu 8 senelik tarayıcının devri bitti ve güvenlik açıklarıyla dolup taşıyor.

Ana başlangıç sayfanızı ya da arama sayfanızı değiştirerek sırtınızdan para kazanan bu yazılımlara izin vermeyin. Bazı saldırganlar Internet Explorer ile ilgili OCX ve DLL dosyalarını da değiştirerek size zarar verecektir.

Bu küçük rehberimizde Internet Explorer'ınızı ele geçiren bu zararlıların değiştirdiği ayarların nasıl düzeltileceğini ve OCX ve DLL dosyalarını nasıl kolayca geri ele geçireceğinizi paylaşacağız.

Tüm konu: Internet Explorer'ı 3 adımda düzeltin!

İzleyin: Explorer 8 ve gizlilik

Resimlerle: Geçmişe yolculuk: Internet Explorer ile 14 yıl

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: IE'de en büyük sorununuz nedir?

ismet35
24-01-2010, 11:41   |  #2  
ismet35 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,037 mesaj

Sekmelerin Chrome kadar hızlı açılmaması.
Benim IE normalden daha yavaş Norton Toolbar hızını kesiyor bazen kaldırıyorum ama Google'da falan arama yaparken güvenlik için iyi oluyor.

Kapalı Hesap (135391)
24-01-2010, 11:42   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj

Yavaşlık :S

PcMaKeR
24-01-2010, 12:23   |  #4  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

Hiçbir derdim yok.
Maşallahı var hertürlü.

_hEro
24-01-2010, 12:35   |  #5  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Neden abartılır bu yavaşlılık.Evet bana göre abartılıyor.Sekme 0.5sn de değilde 0.2 sn de açılsın.Benim acelem yok.Chrome da Firefoxda Operada kurdum.Hepsi çeşitli sebeplerle çeşitli noktalarda çöktü.IE de binde bir yaşıyorum bunu.Oda dandik dündük sitelerde.

AkyüzCan
24-01-2010, 20:31   |  #6  
Yıllanmış Üye
278 mesaj

Sunni sorun çıkartılmadığı müddetçe şu ana kadar olan İE versiyonları içinde en tutarlı ve var olan tüm tarayıcılar sıralamasında da en güvenli gene de IE 8 ;geçmiş versiyonlarda hepimiz sorunlar yaşadık ama aynı sorunları opera ile nestcape ile yaşadıklarımızla kıyaslamak bile istemiyorum...Gene de her zaman dediğimi bir kez daha vurgulamak istiyorum şu anda çeşitli nedenlerle işletim sistemi olarak XP ile devam eden tüm arkadaşlarım service pack 3 desteği ile İE7 i güvenli modda ya da İE 8 kullanmanız-ki önerim- durumunda en geçerli ve güvenli alternatifimiz gene de internet explorer

Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 24 Ocak 2010 20:32