merhaba arkadaşlar benim sorum İnternet exploreri açınca bilgisayar restart atıyor.format attım virüs taraması yaptım ethernet kartını değiştirdim internet kablosunu değiştirdim.Sizce neyden olabilir.
internet explorer i açınca pc restart ediyor
explorer 7 den olabılır mozılla yada operayı dene bakalım
yazmayı unutmuşum ama onlarıda denedim
o zaman kesın vırus yada spyware vardır.kasperskyla guvenlı modda yıne tarat bakalım.
tekrar denerim ama dediğim gibi formatta attım fdisk te virüs taramasıda yaptım hatta hdd yi değiştirdim bu dediklerimi bir bilgisayar servis bölümünde yaptım ne zamandır bu işi yapıyorum ama ilk defa bu sorunla karşılaştım müşterim anakartı değiştir diyor ama bu sorunun çözümünü bulmak istiyorum çünkü bundan sonrada bu sorundan dolayı bilgisayarlar gelebilir
Anti Rootkit ve Anti Spyware programları kur tarat bence. Birde dikkatimi çeken format attım virüs taraması yaptım ethernet kartını değiştirdim internet kablosunu değiştirdim demişsin eğer bu sırayla yaptıysan formattan sonra bir servise götürsen daha iyiydi bence.
haklısın ama ben servisim zaten bu sorun beni işimden bile soğuttu
Çözersen belki ilk defa böyle bir sorun çıkmış ve çözmüş olursun bu bir ilk olabilir. Sana buluş yapma şansı..
Sorunu çözmeni temenni ediyorum...
yarın sabah yapacağım ilk iş başka bir işletim sitemi yüklemek olucak eğer sorun çözülürse donanımlardan biri xp ile bir uyumsuzluk yapmış olabilir ama sadece bir ihtimal eğer çözersem çözümü burda paylaşırım
Beklicem gerçekten merak ettim bende...
Aynı sorunla bende karşılaştım. Teknik servise bu sıkıntıyla gelen bir pcde çözüm ararken sizin topic i gördüm. o yüzden donanımla uğraşmadım. Sorunu ekran kartı sürücüsünü güncellemeyle çözdüm.
kanka virüs bulamadıysan format atçan artık yapçak bişey yok windowsun mallığı iste afedersin
kanka virüs bulamadıysan format atçan artık yapçak bişey yok windowsun mallığı iste afedersin
bakın bendee var dı ben her zaman çöküyon
pc yi resetleyin hadi güvenli modda çalıştıracağımız zaman ki izlediğimiz yolu izliyoum
siyah ekran geldiğinde altta windows hatalarına karşı yedinden başlatmayı devre dışı bırak ı seçim enter
dediğimizde oluyo bende hep oluyo bide siz deneyin
arkadaşlar saoğun ama ben bunu 2 yıl önce sormuştum heralde geçti artık o sorunlar.Beni çok duygulandırdınız eskiden neler soruyormuşuz ya
baya eskimiş ya buda tarihlere bakmıomki üstte hangi konu var ona yorum yazıoz, cipe söle ozaman eski konuları yukarı almasın ufacık tarih yazıo tarihi büyütsünler