İnternet Explorer' biraz olsun hızlandırmak isterseniz:
1.İnternet Exploreri çalıştırın açık kalsın
2.Görev yöneticisini açın
3.Görev yöneticisinde işlemler kısmına gelin
4.Bu işlemler kısmında iexplore.exe yi bulun
5.işlemler kısmında iexplore.exe nin üzerine sağtıklayın öncelikata menüsünde yüksek olanı seçin evet deyin
Not: Bu işlemi başka windows servisleri için yapmayın çünkü windows bozulabilir.
İşin kötü tarafı manuel bi işlem.
Çözüm: Ashampoo core tuner programı sayesinde uğraşmanıza gerek kalmaz siz ayarı yapın öyle kalır.
İnternet Explorer' i hızlandırın
Dediğiniz yöntem fazla bilinmeyen; bazu uygulamalarda ve özellikle oyundan tam verim alamayanlar (kasma problemi yaşayanlar) için mutlaka denenmesi gereken bir yöntem bence. Ancak şunu da eklemek gerekiyor sanırım; bu işlemi her defasında manuel olarak yapmak şart.
onun yerine git chrome kur ya :D
İnternet Explorer' e alternatif olarak bende google chrome öneriyorum çünkü google chrome hızlı ve diğer web tarayıcılara göre neredeyse sorunsuz olduğu söylenebilir. Google chrome İnternet Explorer' den sonra kullandığım en sağlam web tarayıcı.
tek sorunu pc açıldığında chrome açıyorsun başlangıç sayfası biraz geç geliyor (bende)
selam bana bilen varsa lütfen yardım etsin xp kullanıyorum bilgisayarım çökmüştü bilgisayarcıya götürdüm bana hangi xp kurdu bilmiyorum ama daha önceki internet explorer 8 yüklüyordu.şimdi ise explorer 8 yüklemek istiyorum bana şu hatayı veriyor.İnternet explorer 8 şu anda bilgisayarınızda yüklü olansürümü kaldıramıyor diye br hata çıkıyor bu ne anlma geliyor ve ne yapmalıyım lütfen yardım
selam bana bilen varsa lütfen yardım etsin xp kullanıyorum bilgisayarım çökmüştü bilgisayarcıya götürdüm bana hangi xp kurdu bilmiyorum ama daha önceki internet explorer 8 yüklüyordu.şimdi ise explorer 8 yüklemek istiyorum bana şu hatayı veriyor.İnternet explorer 8 şu anda bilgisayarınızda yüklü olansürümü kaldıramıyor diye br hata çıkıyor bu ne anlma geliyor ve ne yapmalıyım lütfen yardı
Şu anda bilgisayarınızda hangi internet explorer sürümü var
Bilgisayarcı format atarken çöken windowsun üzerine kurmuş olabilir yani bilgisayarı silbaştan temiz format yapmamış olabilir.
Bilgisayarcının kullandığı xp cdsi bozukta olabilir.
sörf hızınızı arttıracak bir yöntem daha !! =
ie yi açın.
görev yöneticisine girin.
iexplorer.exe'nin üzerine sağ tıklayıp işlemi sonlandır deyin.
başlat>çalıştır'ı açın.
"opera.exe" yazın ve tamam'a tıklayın(tırnaklar yok)
bu kadar..
merhaba arkadaşlar benim internet explorer sayfası neden geç açılıyor bilen varmı yardımcı olurmusunuz diğer arkadaşlarınki hemen internet sayfası açılı veriyor ben ne yapmam gerek birde yukarıdak, arkadaş demiş ya görev yöneticisine girin diye ben bulamadım görev yöneticisi nerden giriliyor
sörf hızınızı arttıracak bir yöntem daha !! =
ie yi açın.
görev yöneticisine girin.
iexplorer.exe'nin üzerine sağ tıklayıp işlemi sonlandır deyin.
başlat>çalıştır'ı açın.
"opera.exe" yazın ve tamam'a tıklayın(tırnaklar yok)
bu kadar..
internet exploreri bırakın opera internet tarayıcısını kullanın demek istiyor.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (221311) ~ 07 Eylül 2011 00:19