merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır internet explorer 6.0 ile boğuşuyorum. nedenine gelince: bilgisayarı yeni kurmama rağmen kısa bir zaman sonra internete girdiğimde explorer kapanıyor. bir şey indirmeye başlamış olsam bile onuda kesiyor. bu sadece bazı sayfalarda değil, google ana sayfa dahil olmak üzere mynet, yahoo, chip.com.tr gibi tüm web sayfalarında yaşadığım bir sorun.ç güvenlik duvarından şüphelendim ama ben genelde güvenlik duvarını ve güncellemeleri daima kapatırım. ben internette yeni bir virüs olduğundan şüpheleniyorum ama bu konuda emin değilim. bu konuda bilgisi olan varsa ya da olası çözüm önerilei sunacak olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
not: mozilla firefox kullandığımda böyle bir sorun olmuyor. fakat bazı web sayfaları firefox a uygun olmadığı için sorun yaşadığımdan internet explorer dan vazgeçemiyorum. yardımlarınıza teşekkür ederim.
İnternet Explorer Kapanıyor
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 21 Mart 2008 13:03
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Eklentilerden shockwave flas object eklentisisini devre dışı bırakarak deneyin. Sorun çözülmüşse silin ve yeniden yükleyin.sorun çözülmemişse İE7 kurarak deneyin.