Selamlar, bilgisayarımda internet explorer 6.0 yüklü ve bazı sayfaları açamadığı için Mozilla Firefox yükledim. Şu an ikisi birden yüklü. Bu zararlı olur mu? Bilgisayarım 128 MB Ekran Kartı, Pentium 4, 512 Ram, bu özelliklerle Internet Explorer 7 kullanabilir miyim? Sistem Gereksinimlerini okudum fakat emin olamadım ve yüklemedim. Mozilla yeterli oluyor.Explorer'ın durmasında sakınca var mı?
Internet Explorer-Mozilla Firefox
bilgisayarına dilediğin kadar web tarayıcı yükleyebilirsin,yaşanacak tek sıkıntı "geçerli olan web tarayıcı" seçeneği olacaktır ancak bunu internet explorer olarak belirlersen bir sıkıntı çekmezsin.Windows,internet explorer penceresi tabanlıdır,kullanmasanda internet explorer i kaldırmamanı öneririm,ileride bir sıkıntıyla karşılaşabilirsin.anlayacağın farklı web tarayıcılarının sisteme bir zararı yoktur ve yazdığın sistem çok rahat bir şekilde destekler.
Teşekkür ederim.Internet Explorer.ı kaldırmadım. Msn penceresinden direkt hotmail.e e-mail.lere bakmak istediğimde, IE açılıyor. Onun dışında sık kullanılanları Mozilla kaydediyor diyor ama ben bulamadım, yer imlerine sık kullandığım siteleri kaydediyorum tekrar.Giriş sayfasını istediğim sayfa yapamadım birde. Firefox yazılı google açılıyor.Bunun dışında bir zorluk yok. Yeni keşfediyorum Mozilla Firefox.u.gerçekten çok hızlı ve en güzelide, tek bir sayfada bir çok siteyi açabilmek. Başlat çubuğunda bir sürü pencere açılıp,yer kaplıyordu.Ama bunda herşey tek bir pencere altında.Büyük kolaylık.
internet explorer 7 yani yeni versiyonunda da firefoxtaki gibi tek bir sayfada birden fazla sekme açabiliyorsun.aslında güncelleme yaparsan sende internet explorer 7 ye geçebilirsin.
firefox un açılış sayfasını değiştirmek için:
araçlar/seçenekler/ana sekmesinden resimdeki işlemi yapmalısın.
Çok teşekkürler. Giriş sayfasını değiştirdim. Sistemim desteklediğine göre, internetide 7.ye yükseltebilirim. Bir sürü ayar yapmam gerekmeyecekse tabii. Şu an Mozilla çok rahat geldi.
Mozilla Firefox 2009 kullanıcısı olarak bundan vazgeç internet explorer 7 ye geç demem :) ama güvenlik amacıyla ilk kurulumda 1 kereye mahsus internet explorer 7 ayarları yapman gerekecek,uzun zaman almaz birkaç dakikanı alır.
firefox u araştır,daha eğlenceli olduğunu keşfedeceksin.
ii akşamlar. ben IE7'yi tamamen kaldırıp firefox kullanmayı düşünüyorum.nasıl yapabilirm bunu fikriniz var mı?
matrax551ii akşamlar. ben IE7'yi tamamen kaldırıp firefox kullanmayı düşünüyorum.nasıl yapabilirm bunu fikriniz var mı?denetim masası/program ekle kaldır/ resme bak :)resimde gördüğün gibi "windows bileşenlerini ekle/kaldır" diyeceğiz.daha sonra karşımıza ilerlemeli bir sihirbaz çıkacak.
sihirbazımız bu.sadece internet explorer i işaretleyerek "ileri" diyeceksin.artık internet explorer yok :D
BOOMFUNKMCSsihirbazımız bu.sadece internet explorer i işaretleyerek "ileri" diyeceksin.artık internet explorer yok :Sistemde ie olmadan MSN bağlanmıyor diye biliyorum..
Yani ie dursun, bir zararı yok..
ben sisteme yük binmesin diye düşünmüştüm.
Kullanmadığınız sürece sisteme ekstra yük bindirmez. Kapladığı hard disk alanı da pek fazla değil zaten.
arkadaslar facebook ta butonlara tıklayamıyorum sayfada hata diyor bunun çözümü var mı
explorer 7 yukledim java yukledim ayarları yaptım hep aynı hata
yardımcı olursanız sevinirim
mail im emirhan_gs_31@hotmail.com