Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır..
Win 7 kullanıyorum,sorunum Explorerla ilgili.. Explorerı açıyorum.. Pencere açılıyo ancak hiçbir görüntü yok.. Yani bağlanamadı falan da demiyo.. Bembeyaz pencere.. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim..
İnternet Explorer sorunu
indirip kur dedim ie9u bilgisayarınızda daha yüksek bir sürüm olduğu için devam edilemiyo dedi.. Başka çözümü olan?
chrome veya mozilla gibi tarayıcılar kullan
Aşağıdaki seçenek sizde seçili mi?
Chrome, Mozilla ikisi de yüklü bilgisayarım da,önce moziila kullanıyodum şimdi chrome kullanır oldum da bazı sitelere rahatça girebilmem için explorer daha kullanışlı oluyo bunun için istemiştim ve piRe_ çok teşekkür ederim.. Nasıl kalkmış o tik anlamadım ama halloldu tekrar çok teşekkür ederim =)
İE EXPLORER 9 HİÇ AÇILMIYOR NE YAPABİLİRİM
WİN 7 64 BIT
CHROME AÇILIYOR AMA BANA İE 9 DA LAZIM
En iyisi Firefox kullan süper.. expolorerde çok sorun çıkıyo..
Konuyu tekrar canlandırıcam ama 7 ay sonra aynı sıkıntı baş gösterdi.. Bu sefer daha değişik halde.. İnternet bağlantım var.. Evdeki başka bilgisayardan internete bağlanabiliyorum sorun yok. Ancak laptopda "hiçbir" tarayıcıdan "hiçbir" sayfayı açamıyorum.. Yukarıdaki resimdeki seçenek de işaretli.. virüsden şüphelendim combofixle tarattım yine bi çözüm olmadı.. Sistem geri yüklemesi de yapamıyorum lütfen yardım edin.
Arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır..sorunun anlaşılır değil.....
Win 7 kullanıyorum,sorunum Explorerla ilgili.. Explorerı açıyorum.. Pencere açılıyo ancak hiçbir görüntü yok.. Yani bağlanamadı falan da demiyo.. Bembeyaz pencere.. Nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim..İexplorer tarayıcıdır interente bağlanır.
senin sorunun Explorer yani klasör gezinme programı.
??yazından bunu çıkartıyorum..
Bağlanmadı diyorsun Explorer sadece ftp ye bağlanır.
Explorer hata veriyorsa çok fazla eklentin vardır ondan verir.