İnternet Explorer 7'nin görüntülediği sayfalardaki yazı italik oldu. Basit bir sorundur ama nerden yapılacağını bilmiyorum. Yazı tiplerinden uğraştım ama olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim
internet explorer sorunu
İnternet explorer açıkken Sağ üstteki Araçlardan özellikler e tıklayın.
Açılan sayfada altta yazı tipleri olucak bi gözatın..
şuan ie6 kullandıgım için emin olamıyorum..
Soldan times new roman sağdanda Currier new olması lazım...
Cevabın için sağol fakat dediklerin ayarlı. Sorun düzelmedi.
nette bunu buldum bi denermisin ?
Önce Denetim Masası'ndan Yazı Tipleri'ni tıklıyoruz.. Burada CTRL tuşuna basarak Arial ve Courier (çok büyük bir oranda tarayıcımızın kullandığı standart fontlar) fontlarını seçip başka bir klasöre taşıyoruz.. Tekrar Fonts klasörüne geçip Dosya menüsünden Yeni Yazı Tipi Yükle diyerek çıkan menüde az önce fontları kopyaladığımız klasörü gösteriyoruz, karşımıza çıkan uyarılara "Tamam" diyoruz..
daha öncede rastladım bi kere sanırım iexplorer fontlarının zarar görmesinden kaynaklanıyor bu şekilde yaparsan düzelmesi gerekir..
sakarboynette bunu buldum bi denermisin ?Onu da denedim fakat çok Arial ve çok Courier fontları var. Hangisini yapacağımı bilmiyorum. Yine de çok sağol.Önce Denetim Masası'ndan Yazı Tipleri'ni tıklıyoruz.. Burada CTRL tuşuna basarak Arial ve Courier (çok büyük bir oranda tarayıcımızın kullandığı standart fontlar) fontlarını seçip başka bir klasöre taşıyoruz.. Tekrar Fonts klasörüne geçip Dosya menüsünden Yeni Yazı Tipi Yükle diyerek çıkan menüde az önce fontları kopyaladığımız klasörü gösteriyoruz, karşımıza çıkan uyarılara "Tamam" diyoruz..
daha öncede rastladım bi kere sanırım iexplorer fontlarının zarar görmesinden kaynaklanıyor bu şekilde yaparsan düzelmesi gerekir..
hepsini yap farketmezki...
hatta farklı bir pc den tüm fontları kopyalayıp sizinkilerin üstüne yapıştırabilirsiniz..
Maalesef hala devam ediyor.
araçlar-seçenekler-genel en aşağıda yazı tiplerivar.
Dil komut dizisi:Latin tabanlı
web sayfası yazı tipi:times new roman
Düzmetin yazı tipi:Currier new
eray36Maalesef hala devam ediyor.Tüm fontları farklı bi pc den alıp Kendi font klasörünüze yapıştırın değişiklik yapılmasını kabul edin sorunun düzelmesi gerekiyor...