Slm arkadaşlar Internet Explorer 7 kullanıyordum Google Chrome yükledikten sonra kullanılan web tarayıcısı Google Chrome ayarlandı yalnız mesenger üzerinden hotmaille girerken sorun cıkartıyordu bunun üzerine Google Chrome sildim bu seferde Internet Explorer 7 acarken her seferinde kullanılan web tarayıcısı ararlansınmı? diye uyarı ile karşılaşıyor ne yaptınsa düzelmedi Internet Explorer 8 yüklemek isteme rağmen bunada izin vermiyor ayrıca mesenger üzerinden hotmaile girmek istediğimde Google Chrome oluşan aynı sorunla karşılaşıyor bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplar için teşekkürler
Internet Explorer Varsayılan tarayıcı sorunu
ie araçlar menüsünde İnternet Seçeneklerinden Programlar sekmesinde Varsayılan tarayıcı olarak seçiniz. yapmama rağmen aynı sorun devam ediyor her seferinde Internet Explorer varsayılan web tarayıcısı ayarlansınmı diye uyarı alıyorum yeni Internet Explorer acılışta
msn sorununuzu:
resimdeki tik işaretliyse, işareti kaldırıp ya da tik işretli değilse , işaretleyerek sorununuz çözelebilir..
ie 7 sorununuzu :
denetim masası /internet seçenekleri /gelişmiş / sıfırla /uygula/tamam
yaptıktan sonra
denetim masası /internet seçenekleri / programlar / internet explorer varsayılan tarayıcı değilse bana bilgi ver
tikini işaretleyip deneyin , olmazsa
işaretlemeyip deneyin ...
büyük bir ihtimal sorununuz düzelicektir..
bunlarda olmazsa denetim masasında /varsayılan programlardan
ayarlamaları doğru şekilde yaparak sorununuz düzelebilir..