Selam arkadaşlar dün akşam internet explorer RC sürümünü indirdim kurdum ondan önce betası vardı ve flash player olarak 10,1 versiyonunu kullanıyordum gayet iyiydi bi sıkıntı yoktu ama RC sürümü ie kurduktan sonra flash player 10,2yi kurdum hangi siteye girersem gireyim sorun gider çıkıyor ve sayfayı kapatıyor yani flash player kaldırdıgımda sorun yok giriyorum her siteye flash player 9 kurdum videoları açamadım son sürümü yüklediğimde hata verdiği için bende ie9 kaldırdım tamamen bilgisayardan ie8 var şuan sitelere sıkıntısız girebiliyorm flash player 10,2 ile ama videolarda sıkıntı yapıyor videoyu acıyorum normal izliyor tam ekran yaptıgımda donuyor görüntü gelmiyor hata veriyor yani bu son flash sanırım sıkıntılı yada benim bilgisayarda bi bok var nasıl duzeltebilirim bunu yada elinde 10,1 versiyonu olan varsa verirse sevinirim birde onunla deneyeyim
İnternet Explorer ve Flash Player Sorunu
bence senin pc sıkıntılı bende dün ie9 rcyi yükledm ve flash 10.2 var sıkıntı yok yani
Bilgisayarında virüs var arkadaşım.En az 1,2 yıldır format görmemiş o pc.Sistem dosyalarına kadar bulaşmış.İçindeki önemli şeyleri rarla.Ardında (DVD)'ye yazdır.Unutma dvd sakına flash bellek gibi bir şeye yedekleme.Hatat kaç flash belleğin varsa biçimlendir.Ardından aynanda kaç hard disc varsa format at.Sonra rarları bilgisayara al.Açadman tarat.Hepsini bir klasöre at ole tarat.En son virüslüleri sil ve ,bilgisayarın yeniden doğmuş giğbi olur :)
Bu sorun tamamiyle ekran kartı sürücüsüyle alakalı.
Donanım hızlandırmayı ekran kartı sürücü sorunuyla adam akıllı yapamıyor.
Ekran kartın NVIDA ise 258.96+PhysX sürücülerini yükle sorunun tamamiyle gidecektir.
Formatlık, virüslük bir durum değil. Aynı sorun bendede oldu ve bu şeklilde düzelttim. Hiçbir sorun kalmadı
virüs olduğunu sanmıyorum ama dediğini bir deneyeceğim bilgisayarda nod32 kurulu bakalım kaspersky online tarama ile taratacam bilgisayarı ayrıca bilgisayarım 1 2 senelik gibi bi tarihi yok :) alalı 4 ay olacakHerkes her sorunu ilk başta virüs sanıyor.
Kullanım alışkanlığına göre değişir.
Bir yıldır virüs yüzünden hiç format atmadım, toplamda 2-3 tane virüs bulaşmıştır onlarda tamamen bilerek diyebilirim. Yani antivirüs programı kullanmasam yeri fakat şüphem kalmasın diye kullanıyorum :D
Herkes her sorunu ilk başta virüs sanıyor.
Kullanım alışkanlığına göre değişir.
Bir yıldır virüs yüzünden hiç format atmadım, toplamda 2-3 tane virüs bulaşmıştır onlarda tamamen bilerek diyebilirim. Yani antivirüs programı kullanmasam yeri fakat şüphem kalmasın diye kullanıyorum :
Çok biliyorsun sen :).Virüs derken ProRat J-keylogeer vs virüslerden bahsetmiyoruz.Senin
aklının eremeyeceği virüslerden bahsediyorum.Onlar disk den diske saniyede atlayabilir. :)
O kadar emin konuşuyorsunuz ki sanki her şeyi bir tek siz biliyorsunuz.1-2 yıl format atılmamıştır dediniz 4 ay olmamış bile.
Çok biliyorsun sen :).Virüs derken ProRat J-keylogeer vs virüslerden bahsetmiyoruz.Senin
aklının eremeyeceği virüslerden bahsediyorum.Onlar disk den diske saniyede atlayabilir. :)
Sen maşallah çok biliyorsun:) O kadar çok biliyorsun ki virüs kelimesini doğru yazabiliyorsun
Bak "sosyalik"
"1-2 yıl format atılmamıştır dediniz 4 ay olmamış bile." deyip senin ne kadar bildiğini ıspatladı.
Diskten diske atlamak ne alaka?
Sen önce virüs nedir ne amaçla yazılır öğren sonra her mevzuyu virüse bağla.
Adam şimdi bütün antivirüs programlarıyla bilgisayarı tarar hiçbir şey çıkmazsa mort olursun.
Virüs kelimesini öğrendiğin kadar terbiyeyi öğrenmemişsin.
Bence bilgisayar öğreneceğine önce terbiye öğren.
Son Düzenleme: infoman ~ 11 Şubat 2011 18:55
bilgisayarımı tam tarama yaptırdım ama öyle denildiği gibi virüs yağmuru olmadı ki olamazda orjinal lisanslı eset kullanıyorum ben dedim acaba kaçırırmı diye online tarama yaptım 10 tane buldu onlarda genelde benim izin verdiğim programları gösterdi sorun virüs değil başka bişey ama ne :) format atmak istemiyorum bir sürü şey var :D hayır mozilla ve opera ilede sorun yaşadım bide chrome kuracam bakalım onda ne olacak sorun cıkarmazsa onu kullanırım artık ama bana 10,1 versiyon flash verebilecek birisi varsa sevinirim onunlada denemek istiyorum...
bilgisayarımı tam tarama yaptırdım ama öyle denildiği gibi virüs yağmuru olmadı ki olamazda orjinal lisanslı eset kullanıyorum ben dedim acaba kaçırırmı diye online tarama yaptım 10 tane buldu onlarda genelde benim izin verdiğim programları gösterdi sorun virüs değil başka bişey ama ne :) format atmak istemiyorum bir sürü şey var :D hayır mozilla ve opera ilede sorun yaşadım bide chrome kuracam bakalım onda ne olacak sorun cıkarmazsa onu kullanırım artık ama bana 10,1 versiyon flash verebilecek birisi varsa sevinirim onunlada denemek istiyorum...10.1 de sorun yok ama bende denedim malesef yükletmiyor. "yeni bir sürüm var git onu yükle" diyor.
Bilgisayarın tarihini geriye aldım interneti kestim yok yinede yükleyemedim. Sanırım RC'yi görünce tanıyor çünkü aynı zamanda çıktı ikiside (10.2 ve IE9 RC).
Bu iki oluyor. Bakın flash player 10.3 veya yeni bir sürüm çıktığında IE9 RTM çıkacak.Son Düzenleme: infoman ~ 12 Şubat 2011 02:14
Şimdi aklıma geldi. acaba ie9 u kaldırıp ie8 e önsem ve 10.1'i yüklesem sonra ie9 u geri yüklesem olur mu? Güncelleme de yapmam.
_____________________________________________________________________________-
denedim olmadı